Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én már ilyen maradok?

Én már ilyen maradok?

Figyelt kérdés
Nem nagyon szoktam barátkozni, azaz szeretnék de félek odamenni emberekhez, nem szeretek bulikba járni mert szerintem nincs túl sok értelme.

2014. jan. 18. 23:18
 1/4 anonim válasza:
Igazad van a bulizásnak nem sok értelme van,csak pénzköltés,meg berugás,utána jöhet a másnaposság.Kinek kell az.Egy normális gondolkodásu embernek nemigen. max alkalmanként.Én egy évbe 1-2szer ha iszik,akkor is nehezen,és kizárolag olyannal akitt régota ismerek,barátom.nekem sincs sok,mert én is irtozok az meberektől,mind csak magára gondol önző,és becsapják a másikat. erre nem tudom mi a megoldás.a barátokat meg kell válogatni.majd csak ugy hozza a sors h megismersz vkit,amikor nem számítasz rá.mert spontán történnek a legjobb dolgok! :)
2014. jan. 19. 00:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Minél jobban odafigyelsz az életre, annál inkább meg tudod változtatni.

Senki sem arra született, hogy ugyanaz maradjon.

Embernek lenni annyi, mint változni.

Hogy milyen leszel később, az azon múlik, hogy képes vagy-e összeszedni magad, vagy csak sodródni fogsz.

Aki keres, talál.

2014. jan. 19. 00:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha olyan körben szocializálódtál ,akkor akárki akármit, mondd a legnagyobb hatással a tanult dolgaid lesznek a szemályiségedre, és a hajlam meg a temperamentum amit örököltél. Persze változtatni is egyedül te tudsz rajta, de nem mondanám, hogy teljesen ki tudod magad forgatni egy másik irányba, megjátszani meg nincs értelme. A megoldás, hogy elfogadod magad, persze megpróbálhatsz nyitni kicsit meg ismerkedősebbé válni, apránként, de jobb ha azért megérted, hogy amilyen vagy, azzal semmi gond nincsen. :)
2014. jan. 19. 18:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezzel a leírással mint ha engem írtál volna le, de tényleg. Én is pont ilyen vagyok. Szerintem ez önbizalomhiány miatt van.
2014. jan. 19. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!