Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az gáz, ha imádom nézni az...

Az gáz, ha imádom nézni az embereket?

Figyelt kérdés

Utcán és interneten egyaránt. Persze nem tapadok rájuk kigúvadt szemekkel, próbálom visszafogottan csinálni.

Szeretem nézni, "tanulmányozni" őket. Megpróbálom megfogni a lényüket. Ez nem azt jelenti, hogy előítéletes vagyok, bár általában találóak a következtetéseim, mintha egyre jobban kiismerném az embereket már látszatra is.

Szinte mindenkiben találok valami szépet, egy-egy természetesen bájos ember jó kedvre tud deríteni.

2014. jan. 18. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez sokaknak kedvenc elfoglaltságuk.

Tehát NEM GÁZ!

2014. jan. 18. 18:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát, azt nem mondanám azért, hogy kedvenc elfoglaltságom, hiszen sok más dolgot is imádok csinálni. Csak szeretem és kész.
2014. jan. 18. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Huh, egyáltalán nem gáz, én is csinálom :)
2014. jan. 18. 18:49
 4/5 Kini :)) ***** válasza:
Szerintem nem gáz, mert én is ugyanezt csinálom :D Inkább az a kérdés, hogy másoknak ez mennyire zavaró. Bár nekem még nem szólt emiatt senki :)
2014. jan. 18. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
hat en is ezt szoktam csinalni, de egy ido utan jott egy otlet, hogy ne csak nezzem, hanem ertelmezzem is, szoval elkezdtem utanaolvasni az emberi testbeszednek s mostmar azon gondolkozom mit erez s mi valtja ki beloluk ezt az erzest.
2014. jan. 18. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!