13 éves vagyok és imádom a metált. Korai lenne még elmenni koncertre ( pl Sziget)? 13/L
Felnőtt nélkül szigetre? :D neee
amúgy akkor már inkább fehérvári zenei napok, de oda is felnőttel még
Szerintem
14 éven alulit még szülői felügyelettel SEM engednek be.
Metált szeretni nem korai, én is ennyi idős voltam, mikor beleszerettem a stílusba.
Szigetre menni nagyon korai.
Én 15 évesen voltam először egy kedvenc bandám koncertjén, de felnőttkísérettel.
Miket hallgatsz? Csak kíváncsiságból.
"14 éven alulit még szülői felügyelettel SEM engednek be."
Na, hogy olyan is válaszoljon, aki volt is már ott: felnőtt kísérettel 3 évesek is lófrálnak a Szigeten (nem mondom, hogy ez jó). 14 év alatt kell kísérő, aki elmúlt 18, felette nem. Azt tudom mondani, hogy engem 16-17 (kábé) évesen engedtek először, 13-14 évesen én is akartam, de nem engedtek. De mondjuk főleg mert egyedül nem engedtek, szüleim meg azt mondták, nem akarnak odajönni, előtte voltak 0. napon, és elegük lett a sorban állásból. :D
Én rendszeresen járok oda, és azt gondolom, hogy a Sziget feleannyira sem elvetemült hely, mint amennyire azt terjesztik róla, de mondjuk téged még lehet, hogy nem engednélek oda egyedül, vagy veled egykorúakkal (ha beengednének egyáltalán). Szülővel már mehetsz szerintem. Csak nem hiszem, hogy ők szívesen mennek veled metálra, bár ki tudja. :D
Koncert ok, de szerintem ne a Szigettel kezdjél!
ott már elszaporodott a tucctuccdrogos mosógépzenére élvezkedô banda.
Hallgass sok Helloweent 1985-tôl napjainking, s ezentúl
Tudom, hogy ezzel én sem a kérdésre válaszolok, de szerintem a kérdező nem azt kérte, hogy megmondjuk, mit hallgasson. A szigeten meg sok a rocker azért még mindig. és igen, sok a tuc-tuc zenét hallgató ember is, de akkor mi van? Nem kell velük beszélgetni. Nyilván a metál koncertre majd metál rajongók fognak menni.
Egyébként kérdező, én 1 napra engednélek, ha egy hétre gondolod, az még nagyon korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!