Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért megéri elmenni egy SP koncertre?
ja-ja, ha hamvas 12évesekre vágysz :D
(am hol is lesz :O )
persze várlak hátul az öltözőben álló f.aszal...
Sp voltam
Hát ha kibírod, akkor hajrá. Én speciel a rock, metál zenei ízlésemmel nem nagyon viselném el az sp koncertet, legyenek ott akármilyen jó csajok. Meg a másik, hogy kinek kéne olyan barátnő aki sp-t hallgat.
18/f
jani válasza:
tudtam, hogy lesz egy SP hozzászólás is.érdekes, hogy 20 év felettiek nem igazán mennének el erre a bizonyos koncertre.vajon miért?én se mennék.de egy slipknot vagy depresszió koncert már több felnőttet is vonz.ja,és egyikről see terjedt el az, hogy homár,és nem él egyik se egy másik hímmel,(ellentétben SP-vel,aki valami érthetetlen okból vagy mert ő a radiátor,a fluor gyerekkel él.tiszta ciki)a kérdésre válaszolva:nem éri meg, mert hominak néznek majd,de ha mégse, akkor majd amikor meséled a haveroknak, hogy mien jót dugtál a koncerten,biztosak lesznek benne, hogy egy fiuval tetted meg.szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!