Ti is éreztétek már hogy bizonyos emberek felsőbb rendűnek gondolják magukat?
Figyelt kérdés
2014. jan. 18. 07:45
1/6 anonim válasza:
Igen én is az vagyok, mert nem nézek Való Világot, nincs Facebookom nem nézek TV-t se, hanem egész nap erről beszélek minden fórumon de ha épp nem akkor az angol, német tudásomat fitogtatom.
Mert ha ezt elmondom mindig rám tör az "értelmiségi vagyok" érzés:)
2/6 anonim válasza:
Igen. Nekem van egy ilyen ismerősöm iskolában, aki folyton éreztete velem, hogy ő jobb. Oo De amúgy kedves volt, csak éreztette velem. Valahogyan, nem tudom miképp.
13/L
3/6 anonim válasza:
Ezt csak azért látod igy, mert irigy vagy az illetőre, és gyúlölet van a szívedben már beépülve. Az illető ha a világ legnormálisabb embere, te elötted akkor is igy lesz, mert gyúlölöd.
4/6 anonim válasza:
Nekem is volt egy barátom akinek mindig meg kellett mutatnia hogy ő a jobb mindenben. A vége az lett hogy kiügyeskedtük hogy minden munkát örömmel végezzen el, mert ő úgyis jobb benne :D
5/6 anonim válasza:
Egyetemen volt 1-2 ilyen ismerős, akik kedves, rendesnek mutatják magukat, de valójában meg lenézőek másokkal. És nem is arról van szó hogy magát istenítené, hanem engem néz le, és kifejezetten azt érezteti mintha ő lenne a felsőbb rendű...de mondjuk az ilyen ember ennyit is ér.
6/6 anonim válasza:
Mindenki többnek, jobbnak, okosabbnak, műveltebbnek gondolja magát másoknál. Nehéz belátnunk, hogy tömegarcok vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!