Hogyan ne legyek irigy másokra?
Sok jót kaptam az élettől, mégis gyakran irigykedem másokra :(
Nagyon maximalista vagyok az élet minden területén, de főleg a tanulmányaim terén. Mindig azt akarom, hogy én legyek a legjobb és irigykedem, ha valaki jobb jegyet kap vagy nagyobb sikert ér el.
Mit tehetnék ez ellen? Én próbálok kedves és nyitott lenni az emberek felé, és barátkozónak is tartanak, de én nem akarok ilyen rosszindulatú lenni. Egyszerűen csak örülni szeretnék más örömének.
Ezt eltudod rejteni még 1-2 évig, bár szerintem már a magány elég intenziven van jelen benned. Később már nem.
Neked egy bajod van, hogy senki nem irigykedik rád.Mert azt hiszed, az a társadalmi mérce.
Menj ki az utcára és ha látsz nagyon vékony erősarccsontú szúrós szemű ráncos, szarkalábas, szürke nőt azt jól nézd meg magadnak, mert ha nem változol-olyan leszel.Jelen pillanatban sem akarsz változni, csak azt szeretnéd tudni, hogy tudsz fordítani a dolgokon, hogy rád legyenek irigyek.
Sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!