Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy legyek FÉRFI még inkább...

Hogy legyek FÉRFI még inkább fiú vagyok,?

Figyelt kérdés
hogyan "növesszek farkat" ha kötekszenek nem szoktam vissza szólni senkinek mert abból mindig nagyobb balhé van. Lehet azt kellene? -hogy "a te anyá*dat ". Meg határozatlan vagyok mindig
2014. jan. 6. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia. :) Igaz, nem vagyok pasi, de annyit azért elmondok, hogy az anyázás a buták védekezése. Amikor épp nem tud az illető semmi értelmeset válaszolni, akkor jön az anyázás. Szóval ne süllyedj le a szintükre. Tanácsot nem tudok adni, mert én sem voltam soha egy "vezéralkat", inkább csendben tűrtem az anyázást, de legalább nem voltam tahó...
2014. jan. 6. 19:44
 2/3 anonim válasza:
Szerintem egy se anyázz az nem férfias!Viszont szerintem egy férfi legyen türelmes és kedves,és soha ne gyerekeskedjen!
2014. jan. 6. 19:51
 3/3 II.Dartheon ***** válasza:

Ez pont erről szól:

http://www.youtube.com/watch?v=_ILWy9kYo00

Nagyon jó amúgy :)

Mit gondolsz?

2014. jan. 6. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!