Hogy legyek FÉRFI még inkább fiú vagyok,?
Figyelt kérdés
hogyan "növesszek farkat" ha kötekszenek nem szoktam vissza szólni senkinek mert abból mindig nagyobb balhé van. Lehet azt kellene? -hogy "a te anyá*dat ". Meg határozatlan vagyok mindig2014. jan. 6. 19:34
1/3 anonim válasza:
Szia. :) Igaz, nem vagyok pasi, de annyit azért elmondok, hogy az anyázás a buták védekezése. Amikor épp nem tud az illető semmi értelmeset válaszolni, akkor jön az anyázás. Szóval ne süllyedj le a szintükre. Tanácsot nem tudok adni, mert én sem voltam soha egy "vezéralkat", inkább csendben tűrtem az anyázást, de legalább nem voltam tahó...
2/3 anonim válasza:
Szerintem egy se anyázz az nem férfias!Viszont szerintem egy férfi legyen türelmes és kedves,és soha ne gyerekeskedjen!
3/3 II.Dartheon válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!