Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha én elhiszem, hogy jó pasi...

Ha én elhiszem, hogy jó pasi vaqyok akkor a nők jó pasinak fognak tartani?

Figyelt kérdés
Olvastam az imént, hogy az emberek olyannak látják az adott személyt amilyennek gondolja magát, tehát ha pl: csúnyának gondolja magát akkor csúnyának látják
2014. jan. 17. 11:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Azt a kommentet én írtam, akkor kicsit kifejtem.

Igen. Ha Te elfogadod magad, és úgy gondolod jó pasi vagy, akkor teljesen mindegy, hogy milyen külsőségekkel áldott meg az ég, mert nőként a fellépésed, a határozottságod, a humorod, és a véleményed felvállalása lesz az, ami vonzóvá tesz.

Az egész kisugárzásodat, az egész lényedet megváltoztatja az önmagadról felállított kép.

Ezért van az, hogy sokszor egy ronda férfi sokkal jobban érvényesül, és népszerűbb a nők körébe, mint egy macsó kinézetű.

2014. jan. 17. 11:59
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Nem. Max. nagyképűnek.
2014. jan. 17. 11:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez talán áttételesen érvényesül: ha valaki csúnyának tatja saját magát, akkor szorongani fog és nem mutat megnyerő személyiséget, ez az amit a környezet érzékel. Tehát nem a "csúnyaságot", hanem a személy viselkedését.
2014. jan. 17. 12:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem, csak beképzeltnek.

Ha úgy is teszel és viselkedsz, mint egy kirobbanó önbizalmú valaki, akkor már lehet. A kettő nagyon különböző.

2014. jan. 17. 12:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem elég, hogy elhiszed, önbizalmat kell sugároznod. Lehet pl. szép egy nő, ha közben be van savanyodva és egy mosolyt sem bír elereszteni, senki nem fogja észrevenni. Közben egy nála kevésbé szép, de sugárzóan mosolygó és életvidám nőt előbb észrevesznek. Tudom, hogy pasi vagy, csak azért női példát írtam, mert én náluk veszem észre jobban ezt a dolgot, de ugyanígy működhet férfiaknál is.
2014. jan. 17. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez egy baromság. Senki sem gondolatolvasó.
2014. jan. 17. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!