Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem képesek normálisan...

Miért nem képesek normálisan felöltözni?

Figyelt kérdés
Voltam mostanában állásinterjúkon. Teljesen kiakadtam attól, hogy egyes emberek milyen külsővel jelennek meg egy interjúra. Most konkrét példa: irodai munkakör és az egyik középkorú nő, slampos, kitaposott cipőbe és mackónadrág szerű gatyába, színes kardigánba jött. Aztán mikor Ő került volna éppen sorra, előtte elment kávézni még az automatához. Ez csak egy példa, de már több ilyet is láttam. Tényleg ennyire nem adnak magukra az emberek még ilyenkor sem???

2014. jan. 14. 13:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hallod, én kiöltözöm tisztességgel az interjúkra (blúz, normális nadrág, blézer), adok magamra, nincs a pofámon egy vödör vakolat és így se vesznek fel :D Mit fáj neked, hogy a tróger luvnya így megy be állásinterjúra? Valszeg nem ő fogja előled elhappolni a lehetőséget. Akkor meg? Ha minden ilyenen megállnék megbotránkozni, kb egész nap óbégatnék, hogy mennyi hülye él a világon.
2014. jan. 14. 14:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A havert, meg a csókost veszik fel ,tökmindegy ,hogy öltözik. Annyi trampli van egyes irodákban hogy szerintem nem sokat számít mit veszel fel.
2014. jan. 14. 14:46
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én sem állok valami fényesen anyagilag és nem is álltam soha, mert a szüleim se voltak milliomosok. Volt olyan időszakom, amikor szinte csak otthoni ruhám volt, mert az összes suliba járós ruha tönkrement és abból éltem, amit örököltem. Nagyon ciki volt ezer éves, divatból kiment farmerben mászkálni az utcán. De egyszer csak felfedeztem a turkálót és azóta nincs ilyen problémám, rohadt sok felsőm van, ráadásul van olyan is, amit úgy vettem pár száz forintért, hogy benne volt az árcímke! Ha sok pénzem lenne, akkor is turkálóba járnék, mert egyszerűen sokkal jobban megéri.
2014. jan. 14. 15:27
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a lényeget megint kifelejtettem. Sokszor csak kifogás, hogy az embernek nincs pénze ruhákra. Arra van pénz, amire szeretné, hogy legyen, mert félre lehet tenni és le lehet mondani dolgokról. Persze ez se könnyű, de hát ez van.
2014. jan. 14. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!