Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a fiúk a...

Miért van az, hogy a fiúk a könnyűvérű lányokat preferálják?

Figyelt kérdés

Észrevettem,hogy manapság a fiúk csak az ilyen lányokat nézik, esetenként még sztárolják is... Miközben a hátuk mögött lequrvázzák őket.

miért jó ez nekik? És a lányok miért ennyire könnyűvérűek? Ti mit gondoltok erről?

2014. jan. 13. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

a fiúknak ez kell, de a valóban felnőtt férfiak másfajta nőt keresnek

22/F

2014. jan. 13. 17:57
 2/6 anonim válasza:

én úgy látszik a rendes csajokat szeretem akik a kettő között vannak nem könnyűvérűek és nem zárkózottak

szerintem csak könnyi tenni akarnak magukon ha érted mert nem túl könnyű uralkodni a hormonokon 19F

2014. jan. 13. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem preferálják csak nincs más..

És azért tűnik úgy hogy preferálják ahogyan te mondod ,mert könnyű velük ismerkedni és több esély van a szexre. De hosszú távon nem gondolja senki velük komolyan a dolgot..

Vagy ha igen akkor azok szeretik a kihívásokat mert azt hiszik hogy majd ők megváltoztatják a lányt. Persze ez nem lehetséges...

Es még annyi az oka hogy ezek a lányok jobban szem előtt vannak. Míg a norálisabbak el vannak rejtőzve a világ elől.

2014. jan. 13. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:

1) azért, mert ezek a lányok a menők, és ilyen korban (gondolom, tinikről van szó) a srácok is elég éretlenek, és nagyon fontos nekik, hogy jó / menő csajuk legyen

2) ezeket könnyebb megfűzni és megfektetni

Gondolom, a lány meg élvezi a népszerűséget és / vagy szeretethiányos, és ideig-óráig az is elég neki, ha más-más pasija van ugyan hetente, de sosincs egyedül.

(pl. a volt általános sulis osztályomban is az osztály r.banca egy olyan lány volt, akivel az apja nem törődött, elhagyta anyut, amikor a lány kicsi volt, és anyja sem törődött vele sokkal többet, jobban lekötötték a pasik)

2014. jan. 13. 18:47
 5/6 anonim ***** válasza:
mert a fiúk dugni akarnak
2014. jan. 13. 20:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Lusták küzdeni :D Drágáim <3
2014. jan. 13. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!