Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ülnek a fiatalok cikk-ca...

Miért ülnek a fiatalok cikk-cakkban a buszon?

Figyelt kérdés
Ültem a hajnali távolsági buszon és felszállt két néni. Látszott rajtuk, hogy két egymás melletti helyet keresnek, de nem volt. Így aztán az egyik leült mellém a másik pedig a másik oldalra. Aki mellém ült megjegyezte: -Nem értem, miért ülnek ezen a járaton mindig cikk-cakkban a fiatalok? Nos már leszálltam a buszról, de ez a kérdés megmaradt bennem. Hátha tudja valaki a választ :)
2014. jan. 7. 06:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább annak kellett volna örülniük, hogy van helyük és nem azon fanyalogni, hogy nem tudtak egymás mellé ülni és csacsogni egész úton. Én is egyedül szeretek ülni, ha látom, hogy van 2 egymás melletti üres hely, akkor nyilván inkább ülök oda, mint egy másik ember mellé, mert van rendesen helyem. Egyébként az meg milyen dolog, amikor jön 2 öregasszony, mindkettő beül külön 1-1 szabad 2-es ülésbe, ami 1 sorban van, vagy 1 sor eltéréssel, a csomagokat beteszik a belső ülésre, ők meg úgy ordibálnak át egymásnak egész úton, de hogy egymás mellé ülnének és úgy beszélnének á dehogy.

Meg mikor helyi járaton a megállóban álló mamák tolonganak fel a hátsó ajtókon, leszállni meg nem lehet tőlük, utána meg fel vannak háborodva, hogy mi az, hogy lökdösik őket...nem lökdösik csak meg kellene várni míg leszállnak és egyébként is az első ajtón kell felszállni, de ezt ők nem bírják felfogni, és még sorolhatnám.

2014. jan. 7. 09:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Most őszintén, ha egyedül utazom, akkor amíg lehet, addig szeretek tágas térben ülni, nem olyan helyen, ahol egy vadidegen bámulhat rám közvetlen közelről, vagy a mellettem ülő tesz egy rossz mozdulatot, és már belém könyököl. Amikor felszállok, nem arra gondolok, hogy jaj, jön két néni vagy egy párocska, és nekik kell hely. A nénik meg megkérhették volna az egyik fiatalt, hogy üljön már odébb, nem pedig még hallhatóan szidni az utazókat...
2014. jan. 7. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!