Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Antiszociális vagyok kicsit....

Antiszociális vagyok kicsit. Nagy baj?

Figyelt kérdés

Néha semmi kedvem senkihez, főleg nem a tömeghez inkább kivonulnék a természetbe és hallgtnm az erdő neszeit...

Még mindig túl érzékeny vagyok, pedig elég sokszor bántottak már. És egyéb tragédia is ért, elég nagy és sokszor úgy érzem az emberek nem veszik figyelembe... Jópofizni nem tudok, csak azzal tudok jóban lenni, akivel megértjük valamennyire egymást...

Vajon mit kéne tennem, hogy ne érezzem, rosszul magam annyiszor?

2014. jan. 6. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Előbb nézz utána, hogy milyen az antiszociális személyiség, ne bélyegezd meg magad.

[link]

Én sem szeretem a tömeget, a természet sokkal érdekesebb. Kicsit keményítsd meg a lelked, ne várd el a társadalomtól, hogy csak mindenki tekintettel legyen rád.

Ne menekülj önsajnálatba, az nem vezet jóra.

Ha valakivel nem érzed jól magad, akkor ne fektess felesleges energiát a jópofizásba, ne törődj vele.

Töltsd ki ezt a tesztet, talán megérted a személyiségedet jobban: [link]

2014. jan. 6. 19:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem önsajnálat, félárva vagyok és ezt néhányan nem veszik figyelembe. De kösz.
2014. jan. 6. 19:43
 3/8 anonim válasza:
100%

Én,ameddig nem volt internet,nem is tudtam hogy valószínűleg antiszociális személyiség lennék.

Vidéki vagyok,egy nagyobbacska városban éltem,ahol a városközpontban laktam.De olyannyira nem bírtam elviselni,a bevásárlóközpontban a tömeget,az embereket az utcán,ha a sorban állásnál véletlenül hozzám ért valaki..a munkahelyemen is valószínűleg szimplán bunkónak tartottak,mivel senkivel nem ápoltam semmilyen féle kapcsolatot,a köszönésen kívül.Bár engem tragédia nem ért,soha nem bántottak,és én rosszul sem éreztem magam így,ebben a helyzetben amilyen vagyok,sőt így érzem magam jól.

Azóta már az összegyűjtögetett pénzemből vettem egy kisebb tanyát,kilométerekre a várostól,állatartással foglalkozom,amiből szépen elvagyok,magamban élek,a kutyáimmal,csendben,nyugalomban,így érzem magam jól,megtaláltam a helyem.

2014. jan. 6. 19:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok, utáltam is h emiatt kinéztek suliból, de nem védekezhetsz ezzel örökké. (Első voltam)
2014. jan. 6. 19:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor jó neked. Gratulálok hozzá , hogy sikerült olyan életteret létrehoznod, ami megfelelő számodra!
2014. jan. 6. 19:59
 6/8 anonim válasza:

Nagyon szépen köszönöm!

Bár azt azért tudni kell hogy nekem ez sok dőbe tellett,hiszen az iskoláim elvégzése után,14 évig dolgoztam folyamatosan,hogy ezt elérhessem,addig el kellett tűrnöm az kollégák,szomszédok stb kíváncsiságát..ami számomra a legnehezebb volt.

egy ilyen ember mint én ne adjon tanácsokat,hisz ebben én nem vagyok jó..Nem tudom mit kellene tenned hogy jobb legyen,és ne érezd magad rosszul,de talán próbáld megtalálni azt amiben örömöd leled,amit örömmel csinálsz..kívánom hogy sikerüljön,és nyugodt,boldog életed legyen!

2014. jan. 6. 20:10
 7/8 A kérdező kommentje:

Első#: sajnálom, meg tudlak érteni.

Stainer Armin: Köszönöm, remélem összejön.

Szerencsére barátom már van, csak azért néha az se jön jól, de legalább számíthatok rá, bár igen messze van. De ez mondjuk segít jobbá tenni napjaimat. Csak sokszor elbizonytalanodom, hogy biztos jó-e ez így? De majd egyszer megértem legalább pár dolgot és nem csüggedek el azon, hogy nem tudom megváltoztatni a világot, és hogy az édesanyámat pár évtizedig még tuti nem látom....

2014. jan. 6. 20:19
 8/8 anonim válasza:
nagyon
2014. ápr. 30. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!