Kicsit antiszociális vagyok, hogyan változtathatok ezen?
Szeretek egydül lenni és sokat gondolkodni. Vannak barátaim, de nem szívesen beszélgetek velük csak, ha kérdeznek válaszolok. Hpgyan változtathatok ezen? Már a tanárok is kérdezgetnek, hogy mi bajom van, meg ilyeneket...
16/L
"Kicsit antiszociális vagyok"
Max. aszociális, nem antiszociális.
"Szeretek egydül lenni és sokat gondolkodni."
Ez nem aszocialitás. Az emberek különböző mértékben igénylik a társaságot. Van, aki rosszul lesz öt perc egyedülléttől, van, aki igényli az egyedüllétet.
"Hogyan változtathatok ezen?"
Hogy képzelnéd el a megváltozást? Hogy hirtelen érdekelni kezdenek a szánalmas osztálytársaid szánalmas kalandjai (milyen rúzst vettek a hétvégén stb.)? Ehhez hülyülnöd kellene (jó sok alkohollal és marihuánával megvalósítható, de nem javaslom).
Annyi a bajod, hogy valószínűleg értelmesebb vagy a környezetednél. Ez nem hátrány, hanem előny. Érettségi után menj főiskolára, addig is tanulj idegen nyelvet, használd ki az intelligenciád előnyeit.
épp japánt tanulok magamtól már vagy 2 éve:D
a suliba meg felvettem a spanyolt az angol mellé, szóval az idegen nyelv tanulás az megvan
Nem Budapesti vagyok, olyan viszonylag kis város, kb 4-6 iskola van, de jobb iskolába nem vennének fel, mert oda kell német nyelvtudás és az meg nekem ugye nincs, vagy mehetek még a vallásos suliba, de nem vagyok hajlandó minden óra elött úgy tenni mindha imátkozék, meg ilyenek, mivel nem vagyok vallásos...
Hülyeség lenne szerintetek tanárnak mennem? Szívesen lennék az, bár nem a fizetés miatt, de vonzz az a szakma:D
Szakmunkásból mehetek tanárnak? Nem fognak kiröhögni, hogy milyen hülye gondolataim vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!