Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem sikerül semmi?

Miért nem sikerül semmi?

Figyelt kérdés
Kb. 1 év óta bármibe fogok,teszek semmi nem sikerül. Miben kellene változtatnom? Az élet semmilyen területén semmi pozitivum nem ér csak negativumok..Én rendes,kedves, normális vagyok. 20L
2014. jan. 4. 14:08
 1/7 anonim válasza:
Talán, mert kimerültél és fáradt vagy.Pihenj egy kicsit, szedd össze magad fejben és talán jobb lesz.
2014. jan. 4. 14:12
 2/7 anonim ***** válasza:
próbáld meg jó dolgokat meglátni a rosszban olyanokat csinálj amiktől boldog leszel elolvasod a kedvenc könyved megnézed a kedvenc filmedet stb. nézz pozitívan a világra és akkor több minden fog sikerülni
2014. jan. 4. 14:20
 3/7 anonim válasza:
100%
Olvass könyveket, nagyon sokat segítenek. Amúgy ez "Miben kellene változtatnom?" kérdés alapból megválaszolhatatlan, mert itt senki sem tudja milyen vagy, azon kívül hogy "rendes, kedves, normális", ami meg elég tág...
2014. jan. 4. 14:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Na az ilyen támpontot nem adó kérdésekre ill. leírásokra nem lehet érdemleges választ adni. Ha az élet minden dolgához így állsz hozzá, akkor nem csodálkozom. Azért úgy tűnik, hogy ha belégzel, akkor azért megy beléd levegő és kilégzés is bekövetkezik. Nyilván a számítógépet is be tudod kapcsolni, az is sikerült. A problémád konkretizálása az tényleg nem sikerült.
2014. jan. 4. 14:30
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi, ezekre gondoltam én is,hogy olvasok, filmezek.. De olyan dolgok nem sikerülnek ill. rosszul jövők ki belőle, amiről nem én tehetek. Pl. utazok valamerre, mindig belém kötnek, de olyan szinten hogy örülök hogy nem vernek meg. Átlagosan nézek ki, nem viselkedem feltünően. Ha bármit veszek az biztos rossz, hibás. Az iskolában is mástól általános kérdést kérdeznek és agyon dicsérek, tőlem minimum a legnehezebbet.Ha suli mellett dolgozni megyek, nem fizetnek ki. stb.stb.stb..csak negativum. Ha a büfébe sorban állok és aznap nem ettem egy falatot se, pont előttem fogy el az összes kaja.. de minimum ugy megszivom hogy még tart a suli rosszul vagyok az éhségtől. A bankkártyámmal nem tudok pénzt felvenni, stb.stb..ilyen komolyan nincs, 1 éve kezdődött, előtte tök normális életem volt.
2014. jan. 4. 14:39
 6/7 anonim válasza:
Ilyenek mindenkivel előfordulnak. Azt írtad, ezek olyan dolgok, amik nem rajtad múlnak. Akkor még mindig nem lehet megmondani, miben változz. DE ha dolgoztál és nem fizetnek ki, annak járj utána, olyan nincs. a hibás dolgokat visszacserélik. stb. Ha a büfés ennyire zavar,akkor ne a büfében vegyél kaját...
2014. jan. 4. 14:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudom intézni a dolgaimat, a hibás dolgot persze hogy visszaviszem, de miért pont nekem kell mindig mindent visszavinnem..ha nem fizetik ki a béremet mehetek biróságra, de ez is csak szivás..jó azóta nem hagyatkozom a büfé szendvics kinálatára, de azért előtte végig kell élnem a negativumot. Jó peches vagyok, de azért ennyire.
2014. jan. 4. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!