Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudjátok, miért nem sikerül nekem soha semmi?
Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 08:17
1/9 anonim válasza:
És nekem miért nem?
Pedig ki is vagyok gyúrva nem mint a páwák de a lányok mindig elhajtanak.
2/9 menta34 válasza:
De tudjuk. Viszont nem áruljuk el soha :P
4/9 A kérdező kommentje:
Valamelyikőtök mondja el pls!
2013. dec. 11. 08:32
5/9 anonim válasza:
mi azt honnan tudnánk? #1 nálad viszont van egy sejtésem, lehet hogy a stílusod...xd
6/9 anonim válasza:
Én elárulom, ha válaszolsz 1 kérdésre. Inkább szereted magad, vagy inkább utálod?
7/9 anonim válasza:
Előzőnél egy pont. Továbbgördítve a gondolatmenetet:
- magabiztos vagy, vagy inkább görcsös?
- önmagad adod, vagy kényszeresen meg akarsz felelni?
- a párod keresed öntudatosan, vagy csak akarsz már egy csajt, hogy ne érezd magad ennyire selejtnek?
- ha elutasítanak, azt lazán tudomásul veszed, vagy önérzeti kérdésként csapódik le benned?
8/9 anonim válasza:
Talán azért mert még csak 12 éves vagy.
9/9 anonim válasza:
Első vagyok a stílusommal nincs semmi baj az ismerőseim szerint , csak én szerencsétlen mindig olyan csajoknál próbálkozom akiknek pasijuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!