Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy valamiért nekem gyakran sikerül ilyen csajokat kifognom?
Figyelt kérdés
Akik kegyetlenül szeretnek gúnyolódni a külsőmön, rondának nevezni. Mondjuk úgy vettem észre, hogy ezek ilyen egoista, maguktól elszállt, érzéketlen csajok, de attól még nagyon rosszul esik és amúgy sincs sok önbizalmam, de mindig sikerül a padlóra küldnei, pedig már mostanság kezdem helyesnek látni magam vagy legalábbis szerintem nem is vagyok én ronda, inkább csak átlagos, nem is helyes, de nem is ronda. Pont ma néztem, hogy szerintem egy srác még tőlem is csúnyább vol tés mégis tök cuki barátnője volt. Vagy lehet már így lázad a tudatom az ellen, hogy csúnyának tartanak a szép lányok és valójában csúnya vagyok?2013. máj. 12. 23:54
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
ha nem követed a divatod nem vagy izmos és nincs pénzed akkor sajnos nem minden csajnak fogsz be jönni de biztos hogy lessz olyan akinek igen. csak meg kell találnod.
3/5 anonim válasza:
A kérdésre a korrekt válasz szerintem az, hogy sok érzéketlen pics@ van manapság. Egyébként megnyugtatlak nem kell csúnyának lenni ahhoz, hogy a nők ok nélkül bunkók legyenek veled...
4/5 anonim válasza:
3-asnál a pont. Régen én is kaptam olyat hogy 3 csaj vihogva elment mellettem és utána azt hallom hogy " ez de gec*ronda volt" és röhögnek.
Nem kell velük foglalkozni. Volt már csajom nem egy, lesz is csajom. Attól hogy néhány ostoba pinának nem jössz be, még nem kell kétségbe esni. Az ilyenekről eleve süt hogy annyi eszük van mint egy marék lepkének. Aki egy kicsit több intelligenciával rendelkezik nem fog ilyet mondani, amúgy én se vagyok túl jóképű, az átlagos lenne rám is a megfelelő kifejezés, és így is lehet csajt találni, szerintem fogsz is, csak tarts ki, és ne foglalkozz az ilyen rosszmájú idióta mufurcok véleményével. Az legyen a legnagyobb örömük az életben hogy téged szívatnak.
5/5 anonim válasza:
Mert a nők nagytöbbsége ilyen: felszínes, ostoba és anyagias. És mert egynél több pasasnak tetszenek, azt képzelik hogy azt küldhetnek el az anyjukba akit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!