Digitális rajztáblával lehet ilyen képeket csinálni, illetve képet ilyenné felturbózni?
Már régóta szeretnék egy digitális rajzgépet, de érdekelne, hogy tudnám-e ilyenekre használni.
Akár még egérrel is megoldható de lenne, de úgy jóval nehezebb.
Szóval igen, tudnád ilyenre használni a táblát, de sokat kell gyakorolnod, és csak WACOM-ot vegyél!
18/L
(Nem az utolsó vagyok, de azért remélem nem baj, ha válaszolok)
Én jelenleg Wacom Bamboo CTH-470-et használok. Wacom Bamboo-val kapcsolatban nem igen hallottam még rossz véleményeket, szerintem a legtöbb jó minőségű és nem alapkategóriás.
A Wacom Bamboo előtt volt egy Genius tabletem, nem voltam vele megelégedve, a nyomásérzékenység soha sem működött rendesen. Amit most használok, viszont nagyon jó, rendkívül rugalmas, gyors, kényelmes, tényleg olyan, mintha csak papíron rajzolnék. Bár nem valami olcsó, minimum egy 20.000Ft-ot elnyel az ember pénztárcájától, de ha komolyan szeretnél ilyen jellegű témával foglalkozni, akkor megéri befektetni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!