75 ös vérnyomást hogyan lehetne feltúrbózni?
Figyelt kérdés
Frontint szedek napi 2x 0.25 öst, az pedig biztos, hogy leviszi.De mikor felírta a háziorvos a Frontint enyhe pánikzavarra, akkor 90 es volt a vérnyomásom.Háziorvos bőséges folyadékot, meg a frontin elhagyását javasolta, de mivel 3 hónapja szedem így nehéz hirtelen elhagyni.Térjek át valami gyógynövényes nyugtatóra?2013. dec. 3. 11:17
1/5 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy beszéltem a háziorvosommal, és azt mondta, hogy biztos nem jól mért az a vérnyomásmérő.Pedig ezt is orvosnál mérettem csak a jogosítványom megújításánál végeztek ilyen vizsgálatot.Amúgy néha a szemem fáradt, ez is az alacsony vérnyomásra utaló jel?
2013. dec. 3. 11:28
2/5 Bárzsing válasza:
Ezt telefonon intéztétek, vagy miért nem mérte meg a vérnyomásodat a háziorvos, ha nem hitt annak a vérnyomásmérőnek?
Ha el akarod hagyni a frontint, vegyél be belőle egyre kevesebbet. A 2x0.25 nem sok, most 5-7 napig csak ennek a felét vedd be (2xfél tabletta), utána megpróbálhatod teljesen elhagyni.
3/5 anonim válasza:
Nősülj meg, garantálom, hogy onnantól 150 alatt nem lesz a vérnyomásod. De ha indítasz egy vállalkozást, az is hatásos. :D
Viccet félretéve: tudtommal ennek a gyógyszernek nincs hatása a vérnyomásra, de rengeteg más kellemetlen mellékhatása lehet. A gyógynövényes nyugtató kevésbé káros, ha már mindenképp szedned kell ilyesmit, inkább válts arra.
4/5 anonim válasza:
A sport normalizálja a vérnyomást és szorongásoldó/feszültségoldó hatása is van. Tehát: kezdj el sportolni és lehet hogy könnyen el tudod hagyni a Frontint és a vérnyomásod is rendben lesz.
5/5 anonim válasza:
Úristen.Nagyon sajnállak.
Én már 120 alatt nagyon gyenge vagyok. 140 a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!