A magas vérnyomást csökkenti a whisky fogyasztása?
Köszönöm a kommenteket, én is erre gondoltam, sajnos.
mentek a zöld kezek
Kedves utolsó hozzászóló!
Köszönöm a tanácsod, mármint az utolsó mondatodat.
A kérdést azért tettem fel, mert nem én, hanem az egyik közeli ismerősöm van az említett helyzetben, és rám nem hallgat, én pedig nem hiszek neki, miszerint csökkenti az említett 2 ital fogyasztása a magas vérnyomást.
Ugye igazam volt, tőlem függetlenül mások is azon a véleményem voltak, hogy árt az alkohol és testmozgás,sószegény étrend és nulla alkohol + megfelelő gyógyszerek alkalmazásával kezelni lehet a magas vérnyomást.
Csak arra lennék kíváncsi, miből feltételezhető, hogy
én iszok és nekem van magas vérnyomásom. Nem kellene így vélekedni arról, aki csak segítséget/tanácsot várna másoktól. Mellesleg megjegyzem utálom az alkoholt, pálinkát és whiskyt sosem ittam, már a szagától rosszul leszek és a cigarettával is hasonló a helyzet.
Köszönöm az utolsónak.
A gyógyszereit beveszi, de mégis magas 160 és 190 között ingadozik a vérnyomása másnap. Pedig a vérnyomáscsökkentő gyógyszereket beállították a kórházban, azokat szedi, de nem használnak, csak pár óra múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!