Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jártatok már igy?

Jártatok már igy?

Figyelt kérdés
Véletlenül a fürdõszobában felejtettem a mosdó mellett a betétem(menszesz).Itt volt a párom bátyja és bement kezet mosni.Szeme elõtt volt és én csak akkor vettem észre,amikor elment.Nagyon kellemetlenül éreztem magamat utána. Valamit biztosan gyorsan kellett csinálnom és még becsomagolni is elfelejtettem.
2013. dec. 30. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez gáz. Nekem is volt ilyen, de olyan helyen felejtettem, ahol nem látja senki..szerencsére..
2013. dec. 30. 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja ne is mondd, kád szélén a tampont egyszer még kamaszként. Finoman szólva is kínos volt és az apám jó nagy jelenetet rendezett belőle. Fordított esetben ha más hagyna ott ilyen cuccot én max diszkréten szólnék neki, na de megalázni valakit..
2013. dec. 30. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ííí jajjjj hat necc necc, de egy ido utan majd feledesbe merul!;)

Mas csaladtage nem lehetett volna? Igy megoszlana benne a kerdes higy kie lehetett, es sosem derul ki hogy kié volt.

2013. dec. 30. 20:23
 4/6 A kérdező kommentje:

20:23

Sajnos csak én vagyok a nõ, hát nagyon gusztustalan dolgot csináltam.

2013. dec. 30. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Mind1ne agyalj rajta, par ev es ha eszedbe jut jot fogsz nevetni rajta, vagy ket mp-re ujra elszornyedsz magadon! :D de semmikepp ne agyalj, mert mar megtortent, es nem lehet visszaforditani, igy felesleges az egesz.
2013. dec. 30. 20:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Most azt érzed, hogy ha egy pillanat lenne a múltadból, amit visszapörgethetnél és máshogy csinálnál, ez lenne az, igaz? Szó szerint égeti a testedet a szégyen, igaz? Én is éreztem már ilyet...
2013. dec. 30. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!