Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha szobatársakkal alszol (pl....

Ha szobatársakkal alszol (pl. utazás, kirándulás), hogyan oldod meg, nehogy meglássanak meztelenül a többiek öltözéskor, zuhanyzás előtt, után?

Figyelt kérdés

2013. dec. 29. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavar, ha meglátnak.

De ha zavarna: Magamra tekernék egy törülközőt, mielőtt levetem a gatyám.

2013. dec. 29. 17:57
 2/6 anonim válasza:
62%
Szerintem egyáltalán nem gáz hiszen mindannyian EMBEREK vagyunk. Nem kell mutogatni, egyszerűen természetesen kell viselkedni.
2013. dec. 29. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
Nem próbálom megoldani, nem zavar, ha látjuk egymást meztelenül.
2013. dec. 29. 19:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Törölközővel. (Tavaly augusztusban voltam gólyatáborban, mindenki így csinálta, nálunk fiúknál.)
2013. dec. 29. 19:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szólok hogy ha nem kíváncsi a szőrös seggemre, akkor ne nézzen ide pár percig.
2014. jan. 1. 16:59
 6/6 anonim válasza:
100%
29 éves fiú vagyok! Én télen-nyáron mindig teljesen meztelenül alszom! Pár hónapja lakok együtt egy albérletben egy szobába egy 23 éves nagyon jó lány barátommal aki megszokta ezt tőlem, mármint azt hogy este zuhanyzás után teljesen meztelen vagyok és úgy is alszok, sokszor ő is! Ha akikkel együtt vagy egy lakásban nem zavarja akkor egész nyugodtan lehetsz pucéran! (Jani 29 év) ( te? )
2014. jan. 2. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!