1/7 anonim válasza:
Hát mondjuk én. De volt idő, amikor szerettem, mostanában már évek óta idegesít mindenféle zene. Két szám meghallgatása után fejfájást kapok, és ez a régi kedvenc számaimra is vonatkozik. A női énekesek nyávogásától meg hánynom kell.
2/7 TBrigi14 válasza:
Szerintem vagy 11-2 ember ,aki nem szereti, de akkor nem is lehet 100%osan boldog ....szerintem
3/7 anonim válasza:
Miért kéne zene a boldogsághoz? Tökéletesen boldog vagyok amikor csend van :)
4/7 TBrigi14 válasza:
de a zene sok féle helyzetben jól jöhet megnyugtathat, felvidíthat...mikor mi persze zene nélkül is lehet vki boldog :D
5/7 Peti7 válasza:
Én este alvás közben rádiót hallgatok xD
6/7 anonim válasza:
Ha zene alatt azt érted ami a rádiókban, tévében megy akkor én se szeretem a zenét. De ha a saját 3000 darabból álló cd gyűjteményemre gondolok akkor az előző állításom nem igaz.
Az viszot tényleg úgy van, hogy a médiából ránk zúduló hanghalmaztól fizikai fájdalmat érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!