Hányasra értékeled az önbizalmad 1-10-ig? (10 a legmagasabb)
Figyelt kérdés
Mi ennek az eredménye, miből látszik az életed során, hogy annyi, amennyi?2013. dec. 27. 22:26
11/17 anonim válasza:
7-8, főleg a súlyom miatt. Nem befolyásol amúgy, szeretek ruhákat hordani, és nem tartom magam csúnyának :D Csak aztán meglátok egy tökéletes alakú lányt és puff :D
12/17 anonim válasza:
5-6
Magas vagyok 194 cm, de nagyon vékony 55 kg. Lányok közelében nem nagyon tudok megszólalni, de ez mostanában már szokott változni egyre felszabadultabb vagyok. Szóval jó irányba haladok, még úgy 1 éve azt írtam volna, hogy 2-3. Ismerősökkel, barátokkal jól el tudok lenni, de ismeretlenekkel nehezebben ismerkedek, de már nem olyan nehezen mint régen.
14/17 anonim válasza:
Többnyire elégedett vagyok magammal, pár tulajdonságomon szeretnék változtatni, mint hogy legyek edzettebb, és közvetlenebb. Így egy 8-nak gondolom.
15/17 anonim válasza:
0-t lehet adni, mert ha igen, akkor 0
16/17 anonim válasza:
Évek óta most végre újra 8. :)
16/L
17/17 anonim válasza:
Másoknak 8-10-et mutatok, de igazából 4-5 körül mozoghat.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!