Hányasra értékeled az önbizalmad 1-10-ig? (10 a legmagasabb)
Figyelt kérdés
Mi ennek az eredménye, miből látszik az életed során, hogy annyi, amennyi?2013. dec. 27. 22:26
1/17 anonim válasza:
3-4 általában a maximum...
Hát el is vagyok hízva, a bőröm se valami klassz mostanság, az életem se nagyon úgy alakul ahogy szeretném...
De nem csak nyavalygok, én el is döntöttem hogy teszek ellene: elkezdtem sportolni, a bőrömre veszek kencét, és próbálok javítani az életemen :) Veszteni valóm nincs, hátha sikerül.
2/17 A kérdező kommentje:
Hány éves nő vagy?
2013. dec. 27. 22:36
3/17 anonim válasza:
Mondjuk 8. 10 túlzott önbizalom lenne és azért nem 9 mert elég alacsony az önbecsülésem és ennek néha-néha kárát látja az önbizalmam, de többnyire elég magabiztos vagyok, nem vagyok szégyellős se.
4/17 anonim válasza:
0,0000000000000000000000000000000000000001
5/17 A kérdező kommentje:
És miben látszik? Úgy értem munka, karrier, magánélet, kapcsolatok, stb.
2013. dec. 27. 22:45
8/17 anonim válasza:
attól függ mivel kapcsolatban. ha edzésről van szó akkor ismerem a képességeim és aszerint járok el, ez nevezhető 8-nak. ha általánosan önmagamról van szó akkor 3-4 mikor hogy. Ha csajokról van szó akkor valahol nulla és zéró között xD
9/17 anonim válasza:
Kb 6-7 általában, de ez változó. Van olyan időszakom, hogy 9-10:)
De szerintem ez pont ideális. És az eredménye, hogy sok barátom van, mert ha meg van a kellő magabiztosságod, önbizalmad, kisugárzásod akkor az emberek barátkozni akarnak veled és ha vannak körülötted emberek az az élet egy területén se hátrány.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!