A te önbizalmad egy 10-es skálán hanyas? Csak öszintên!?
Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 22:31
3/18 anonim válasza:
sportban testmozgásban motivált vagyok, 10-9 sokat álmodozok, szeretem a naplementét, állandó érzések kavarognak bennem, sokszor hallgatok az intuíciómra, e tulajdonságaim miatt, picit zárkózott vagyok, Egy ideig jártam szórakozni, bulizni, iszogatni, de már nem annyira érdekelnek ezek az élmények. 21/f
4/18 anonim válasza:
2, de ezt nagyon jól titkolom.
21f
5/18 anonim válasza:
Talán egy 5-ös.. Még én magam sem tudom :) 17/F
6/18 anonim válasza:
Külsőleg: 8 (sportolok, a korosztályomhoz képest fejlett az izomzatom, de van hová fejlődni)
Belsőleg: 3 (sok a rossz tulajdonsagom, szokasom amin nem tudok változtatni. Túl nagy a szám, túlságosan irányítani akarok. Utálom.) :/ 16f
7/18 anonim válasza:
kb3 de én is jól titkolom és 8-asnak mutatom magam:D
8/18 anonim válasza:
általában 9-10, de rossz napokon lecsúszik 5-re...és érdekes módon legtöbbször akkor kérik el a számomat, mikor sz@rul vagyok és alig van önbizalmam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!