Mitől lettek a nők ilyen tűzről pattanóak?
Mert én olyan vagyok, hogy én inkább öszzpontosítok a természetre és a belsőségesebb dolgokra, mint az, hogy: -Hello! Mivan! Jót buliztunk tegnap, holnap is úgy beba*zunk, hogy megyünk a detoxikálóba.
Már bocsi, hogy így, darabosan szedtem össze a gondolataimat.
Erre van a kereslet. Valoszinuleg nem is olyannak akarnak tetszeni mint te, hanem hasonlo kaliberunek mint ok. Vagy ok is visszafogottabbak voltak, de nem jottek be ugy senkinek, aztan megvaltoztak, esetleg letoroltek magukat az oldalrol. Meg rengeteg oka lehet..
De mostanaban mar a 12-16 eves lanyok tobbsege is melyen dekoltalt ruhakat hord magassarkuval meg szuk nadraggal, es smink nelkul szinte ki sem lepnek az utcara. Megis mindig oket veszik eszre mert feltunobbek. Mivel sok visszajelzest kapnak igy, azt hiszik ez a jo es csak folytatjak. Blah blah blah az idosebb csendes csajokat meg mar biztos lenyultak, vagy rossz helyen keresed oket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!