Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért nem szeretik...

Az emberek miért nem szeretik hallgatni a másikat?

Figyelt kérdés

A legtöbb akit ismerek, beszélni imád. De ha te beszélsz hozzá, nem szeret hallgatni téged. Nem figyel, mennie kell, csak bólogat.

De neki meg be nem áll a szája.

Miért?

2013. dec. 26. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert ilyen a többség..megszokják,hogy ők a beszélősek,és beszélnek.:D Nekem is minden ismerősöm ilyen,és most már nekem is eszem-f... megáll tőlük.XD
2013. dec. 26. 19:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én szeretem hallgatni a másikat. szinte mindig nekem kell beszélnem, ha nem akarom, hogy csend legyen és ezért örülök, ha valaki kivételesen sokat beszél:D
2013. dec. 26. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Én szeretek embereket hallgatni :D
2013. dec. 27. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Az ilyen emberek egocentrikusak, ami nem róluk szól, vagy nem valami roppant érdekes pletyka, az már nem köti le őket.

Én azt utálom a legjobban, mikor mesélsz valakinek valamit, és egy szavadról eszébe jut egy sztori, ami vele történt, és simán elkezdi mesélni, anélkül, hogy te befejezted volna. Ha egy kicsit is udvarias, akkor a végén megkérdi, hogy amúgy mit is akartál mondani? Én ilyenkor már nem vagyok hajlandó befejezni a sztorit, akárhogy is kér. Ezzel jelzem a nemtetszést, talán legközelebb eszébe jut. De azzal az emberrel, akivel így járok, már nem igazán keresem többet a beszélgetést. Nagyon bosszantó szerintem!! Ez a baj az emberekkel, hogy egymást nem képesek meghallgatni, és ezért keresnek olyan jól a pszichológusok. Fizetett hallgatók! :-D

2014. máj. 21. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!