Miért van az, hogy a fiúk nem szeretik a duci/kövér lányokat?
Azért ez nem feltétlen így van. Én elég sok duci lány láttam aki viszonylag elég vékony vagy kigyúrt srácokkal jártak, és boldogok voltak. Sőt én sem vagyok vékony elég kövér vagyok sajnos igaz fiú vagyok de a barátnőm elég vékony alkatú, de sportosan tehát nem egészségtelenül vékony, és közösen teszünk azért hogy legalább 85-90 kilóra lemenjen a súlyom ami eddig szépen alakul :)
Simán lehet egy kövér lánynak is pasija nemhogy ducinak. Csak jó helyen kell keresgélni. A barátnőmnek jobbnál jobb pasijai lehetnek, és mégis engem választott mert belsőleg meggyőztem őt hogy én vagyok az élete párja mert totál egyformák vagyunk, és megbízható, kedves, jófej, aranyos srácnak ír le engem, és neki ez a legfontosabb nem a külső.
Én izmos alkatú srác vagyok és jártam már 3-4 teltebb lánnyal és nem zavart hogy volt rajtuk felesleg.
De azért egy 160 centis 90 kilós lány már nem éppen vonzó.Hogy miért? Mert ez már igénytelen hogy egy lány hagyja magát igy elhizni és ezt nem veszi észre. Ez már nem nőies ez már sok.
Hát azért a 165 cm/100kg az eléggé izmos:)
Én szeretném őket, de a legtöbb igénytelen.
Büdös, bőrkeményedéses a talpa stb.
Én éppen az ellenkezőt tapasztalom duci lányként. Eléggé túlsúlyos vagyok, de "kedvelnek" a férfiak, és kezdeményeznek is.
Eléggé depressziós/önbizalom hiányos voltam emiatt. Sajnos a súlyproblémám genetikai főként, és foggal körömmel küzdök, hogy ne menjen fel több. Nagyon aktív vagyok, olyat egyáltalán nem is eszem, amiről tudom, hogy nem kellene, de még is.
Megelégeltem a depressziót, "kivirultam", elkezdtem elfogadni, sőt, szeretni magam. És ezt a pasik is észreveszik. Ami még számomra is új, hogy ezt olyan pasik teszik, akik (érezhetően az "előéletem" hatása) fényévekkel "jobbak" nálam. Pl.: 190cm, 110kg, csupa izom... Viszont én a nagy Ő-t keresem, és nem játszadozni akarok :)
Utolsó, nem minden duci lány igénytelen :) Legalábbis én nagyon odafigyelek magamra, akiket ismerek, ők is.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!