Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a fiúk nem...

Miért van az, hogy a fiúk nem szeretik a duci/kövér lányokat?

Figyelt kérdés
Sokszor látom az utcán, hogy egy duci fiú és egy vékony lány együtt sétál kéz a kézben, viszont azt csak ritkán, hogy egy vékony fiú egy duci lánnyal van együtt. A fiúk szerint ciki ha egy duci lánnyal mutatkoznak vagy mi? Viszont akkor miért van az, hogy egy vékony lány mer mutatkozni egy duci fiúval?
2013. nov. 25. 22:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%

Azért ne általánosítsunk! :)

Az, hogy "a fiúk nem szeretik a duci lányokat", kb ugyanolyan, mint ha azt mondanám, hogy "a lányok csak a kigyúrt, vékony pasikat szeretik". Ami sokakra tényleg igaz, de sokakra meg épp hogy nem.

Nekem például kifejezetten tetszik, ha egy lány nem csontkollekció. Jó, én se vagyok azért egy görög isten, de mostani barátnőm előtt egy nálam 5 centivel magasabb, és legalább 20 kilóval súlyosabb hölgyre hajtottam. És nem, nem tartottam volna cikinek vele mutatkozni.

2013. nov. 26. 09:33
 12/18 anonim válasza:

Hát, duci lányként én is inkább azt tapasztalom, amit a kérdező leírt. Én sem vagyok igénytelen, odafigyelek magamra, állítólag az arcom is szép... De mégsem járok sikerrel :/

16L

2013. nov. 26. 15:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem írhatnak szép arcú duci lányok:)
2013. nov. 27. 20:07
 14/18 anonim válasza:
az én bátyám vékony, a barátnője meg ducika, igazából ez ízlés és nézőpont kérdése. Mert ha neked olyan fiú tetszik aki a vékonyakra bukik, akkor tényleg a fejedbe száll, hogy minden fiú csak a vékonyat szereti, pedig ez nem így van! ;)
2014. febr. 12. 11:15
 15/18 anonim ***** válasza:
38%
Egy 170 centi magas 100 kilós lány még "duci kategória" ? o.O Elhiszem én, hogy sokkal kedvesebb a fülnek ez a jelző, de ez a test közelebb áll egy dagadt ordas disznóhoz, mint egy "duci lányhoz".
2014. aug. 19. 20:37
 16/18 anonim válasza:
100%
Persze mert a vékony lány együtt van a duci fiúval és lerángatja lóvéval, a fiatal csávesz meg vagánykodni akar a vékony gádzsival aztán rájön hogy nagy kufferba jó pakolni eztán leépíti a karácsonyfa díszt
2015. febr. 3. 16:44
 17/18 anonim válasza:
És a 160 cm 61-62 kg minek számít? Az is duci vagy normál?
2016. nov. 27. 12:40
 18/18 anonim válasza:
Szerintem ez azért van így TÖBNYIRE mert a fiú úgyebàr az erősebb fél ,elvileg. És az ciki ha a làny az erősebb,sérti a büszkeségüket és szerintem nekünk se a leg jóbb rézés.Arról nem is beszélve hogy nem ójan rossz ha a fiú nem csak megakar hanem meg is tud védeni/:
2018. jún. 22. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!