Húú ez a kérdés engem is érdekel!
Kérdező: Én is szeretek gondolkodni, hiszen azt szeretném tenni ami jó és helyes, de ehhez gondolkozni kell, hogy ne esztelenül cselekedjek. Na meg ezernyi és ezernyi dologra rájövök ilyenkor! És örülök, hogy ez a felettébb hasznos dolog nem egy kötelező tanulás dolog, hanem csak úgy jön.
Na most megmagyaráztam (elgondolkodtam) hogy miért jó gondolkodni :D
Na végre valaki, aki szeret gondolkodni!:)
Ritkaság manapság.
Pedig a gondolkodás az egész világot megváltoztathatja.
Ahogy tette eddig is, hiszen minden jelentős dolog az emberiség történelmében a gondolkodásból eredt.
Kár, hogy manapság "kimegy a divatból". Az emberek nem tudják leküzdeni a kényelemszeretetet, a TV elé ülnek és csak várják, hogy áramoljon feléjük a sok élmény.
Ezáltal elkényelmesednek, de nem csak testben, hanem gondolkodásukban, lelki-szellemi lényegüket tekintve is.
A ember rejtett képességei el korcsosulnak.
A belső aktivitás, a gondolkodás maximális intenzitású művelése változtathatná meg az egyén és a társadalom sorsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!