Jó az elgondolásom?
Figyelt kérdés
1.Pénztelenség=kishitűség=önbizalomhiány=kudarcok=családok széthullása=magány=lelki betegség(ek)=depresszió=pszichoszomatikus betegségek= ...
2. Pénz=lehetőségek=egészség megőrzés/óvás=önbizalom (nem nagyképűség!)=sikerek=társasági élet=nyugodtság=boldogság
Van aki egyetért ezzel, vagy van valakinek más egyenlete?
2013. dec. 21. 20:36
2/5 anonim válasza:
minden csak hozzáállás kérdése...
3/5 anonim válasza:
Hát én akkor hova tartozom? Nem vagyok gazdag, épp, hogy kijövünk két gyerekkel a pénzből, de 11 éve házasok vagyunk, és boldogok, és lelkileg egészségesek. Akkor talán mi vagyunk az a bizonyos kivétel...? Nem, nem jól gondolod, általánosítasz.
4/5 anonim válasza:
Hát ártani biztos nem árt ha van pénzed.
5/5 anonim válasza:
Statisztikák is mindig arról szólnak, hogy sok válás a pénzügyi gondok miatt van (lehet ebben is igazság persze), de közben meg sok olyan embert ismerek, akik nem élnek túl jó körülmények között vagy csak épp megtudnak élni, de sokkal boldogabbak (ha a családi életüket tekintjük), gyenge általánosítás amit leírtál szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!