Mit gondoltok, jó az elgondolásom?
Ugye edzés után van 1 óra (én eddig azt hittem hogy csak 10-15 perc, de tnap egyik BBTV részben láttam, és Bunny mondja hogy 1 óra...)anabolikus ablak/kapu, amikor nagyon sok tápanyagot tud felvenni a szervezet.
Nos, mivel ugye a tejsavó+super carb fast kombón alapból is gyorsan felszívódik, edzés után meg pláne, viszont kb csak rá 40-45perccel tudok enni, kimarad "kihasználatlanul" egy kis rész az ablakból.
Kérdésem az lenne, hogy olyan tömegnövelő pl. Jumbo, jobb lehet-e annyiból, hogy abban van lassú ch is (zab, palatinose) és ebből következően fokozatosabban szállítódnak a tápanyagok az izmokba, tovább lesz kihasználva az anabolikus ablak. Mi a véleményetek?
Megjegyzés: nem vagyok Jumbo mániás, mindig magamnak kevertem a tömegnövelőt, most ezt csak egy példának hoztam fel, mert belegondoltam hogy akkor hogy is lehet ez az edzés utána anabolikus ablak.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!