Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért baj az, ha soha nem iszom?

Miért baj az, ha soha nem iszom?

Figyelt kérdés
Tényleg társaságban sem, születésnapon egy korty alkoholt sem fogyasztok. Ezért minthogyha nem akarnának befogadni. Sőt, továbbmegyek nem is dohányzom, soha életemben a drognak semmilyen fajtáját nem próbáltam, holott ezerszer lett volna rá lehetőségem. Ezért miért kell gyűlölködni? Van még itt ilyen rajtam kívül?
2013. dec. 16. 03:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök, hogy ilyen válaszok érkeztek. Egy dolog érdekelne, ha társaságban valamilyen bulin nem iszik valaki akkor azt hogyan oldja meg, hogy a közösség szemében ne legyen csodabogár ezen tulajdonságai miatt? Bár én bulikba se nagyon szoktam járni, így könnyen megoldom.
2013. dec. 19. 00:20
 12/19 anonim ***** válasza:
Én sem járok gyakran bulikba, de eddig kb annyi volt az egész, hogy megkínáltak, és mondtam, hogy köszi nem. Most vagy látják, hogy felesleges nyaggatni, vagy egyszerűen nem azt lesik egész este, hogy iszok-e, és azt gondolják, csak most nincs kedvem hozzá.
2013. dec. 19. 01:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 26 éves vagyok és soha nem voltam még részeg sem.Nem is érdekel milyen.

Rendszeresen sportolok,nem fogom azzal hátráltatni magam,hogy a szervezet számára haszontalan és káros dolgokkal bombázzam a testem.

Szerintem meg akik 30,40 évesen 10 évvel idősebbnek néznek ki a koruknál azok maradnak ki az élet jó dolgaiból.

2014. júl. 18. 16:29
 14/19 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazad van. Bár én nem vagyok sportember. Egész egyszerűen annyira utálom az ízét, még a szagát is. Egyszer rávettek, hogy igyak valamit. Eléggé kínszenvedés volt. Azóta soha. Nem mellesleg utálom az ilyen jellegű erőszakot.
2014. júl. 18. 19:47
 15/19 anonim válasza:
TE UNDORÍTÓ KORCS VAGY!!! MÉGIS MIR KÉPZELSZ?? HOGY MERSZ EGYÁLTALÁN A TÜKÖRBE NÉZNI, CSODA HOGY EGYÁLTALÁN HOZZÁD SZÓL VALAKI!
2015. dec. 27. 18:02
 16/19 anonim válasza:
csak vicceltem.. nem MIR HANEM MIT!!!!
 17/19 anonim válasza:
csak vicceltem. :D zsír arc vagy! :D
 18/19 anonim válasza:
Igazából hazudtam, nem is !!!:DDDDDD
2015. dec. 27. 18:03
 19/19 anonim válasza:
EZ AZÉRT VAN MERT ITTAM ÉS ÉN VAGYOK ARANY GANDALF!!
2015. dec. 27. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!