Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért baj az, ha soha nem iszom?

Miért baj az, ha soha nem iszom?

Figyelt kérdés
Tényleg társaságban sem, születésnapon egy korty alkoholt sem fogyasztok. Ezért minthogyha nem akarnának befogadni. Sőt, továbbmegyek nem is dohányzom, soha életemben a drognak semmilyen fajtáját nem próbáltam, holott ezerszer lett volna rá lehetőségem. Ezért miért kell gyűlölködni? Van még itt ilyen rajtam kívül?
2013. dec. 16. 03:07
1 2
 1/19 anonim válasza:
95%
Egyatalan ne gondolkozz azon h ez rossz dolog sot...buszke lehetsz h te meg nem ittal... ez miatt nem lehet gyulolni senkit en semm ittam es nem is drogozok.. Hat az egy ket pias talan lehet h azert nem akar befogadni mert nekik az eletuk csak ezekrol szol... De ne foglalkoz veluk...
2013. dec. 16. 03:39
 2/19 anonim ***** válasza:
28%

Nem baj.

"Van még itt ilyen rajtam kívül?"

Igen. Igen, főleg a Sport, mozgás -> Testépítés kategóriában.

2013. dec. 16. 04:24
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Nahát, azt hittem egyedül vagyok ezzel a világon xD Keep up the good work. Szerencsére engem élőben nem nagyon piszkálnak. Mondjuk nem is járok nagyon olyan helyekre ahol ilyen tevékenységeket szokás folytatni, otthon meg senkit sem érdekel. Neten viszont láttam már érdekes dolgokat. Az a cikk kifejezetten kiverte a biztosítékot, amiben arról írtak, hogy kvázi miért bűnös az aki nem iszik, vagy amikor egyik ismerősöm a facebookra kiírta, hogy dögöljenek meg azok akik nem isznak. Értelmes választ még nem kaptam arra, hogy miért zavarja őket. A legtöbb amit tehetsz hogy nyugodtnak és magabiztosnak mutatod magad. Ha látják, hogy nincs értelme győzködni, akkor nem is fognak. Azon kívül jobb semlegesen szemlélni a dolgokat, még akkor is ha nem azt érzed. Teljesen felesleges lenézni azt aki nem úgy él mint te, megjegyzéseket tenni, húzni a szádat, vagy ahogy ők mondják elrontani a szórakozásuk. Ő dolguk. Kb ennyi az amit tehetsz.
2013. dec. 16. 04:30
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sem ittam soha életemben, illetve egyszer, egy kortyot: bűn rossz volt. Én simán utálom az alkohol ízét, ez van. :)

28/N

2013. dec. 16. 06:49
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és a cigitől még messziről is undorodom.

Drog sem jöhet szóba. :)

(Előző voltam)

2013. dec. 16. 06:50
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert tudják, hogy nem vmi jó dolog inni, de ha többen csinálják nem érzenek bűntudatot. Viszont te nem iszol, így bűntudatuk lesz vagy vmi rossz érzésük és ezt rajtad vezetik le. Én is megkapom néha, sosem iszok egy pohárral sem.
2013. dec. 16. 08:47
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, talán a társaságod rossz, hogy ezt nem fogadja el.
2013. dec. 16. 11:37
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én sosem cigiztem még (ki sem próbáltam) a füstjét is utálom!! A drogot sem próbáltam még ki soha, alkoholt ittam a nyáron azt bevallom pár pohárral de semmi komoly. Előtte alig ittam de nem fogok rászokni csak születésnapi bulin voltam. Én a csokinak vagyok a rabja :D Tudom nincs a kérdésben de mások az általad felsorolt dolgokat fogyasztják én meg a csokit..Az én társaságom szerencsére normális soha nem néztek ki miatta! Pedig van aki cigizik.

22/L

2013. dec. 16. 13:06
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Húszaséveim közepén járok.

Tíz évvel ezelőtt leginkább az volt a trend, hogy "cigizek, iszok én milyen nagy lány/fiú vagyok" Igazából ezt soha nem értettem meg, hogy mitől gondolják azt, hogy attól lesz valaki felnőtt, vagy "nagy", hogy ő iszik, vagy dohányzik.

Én kóstoltam alkoholos italokat, szívtam cigit is, de egyik se ízlett, így nem iszok, nem dohányzok.

Volt egy osztálytársam, akivel jóban voltam. Mondtam neki, hogy én nem szeretem az alkohol ízét. Válasz: "Úgy sajnállak, nem tudod miből maradsz ki!"

Nem írnám le akkor mit mondtam volna neki, de nem hiszem, hogy szánalmas lenne az életem, mert nem iszok alkoholt, s nem cigizek.

Kedves kérdező: Nem baj, élj úgy, ahogy élni szeretnél.

2013. dec. 16. 18:36
 10/19 A kérdező kommentje:
Valóban mindig is ezt tettem. Járom az utam, aki velem tart annak örülök, ha kitaszítanak sokszor fáj, de nem baj, mert fő az individuum megőrzése.
2013. dec. 16. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!