Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket nem undorít el hogy...

Titeket nem undorít el hogy ha valaki pl összeseik az utcán inkább kikerülik mintsem segítenek?

Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 02:36
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Csak úgy összeestél?
2013. dec. 15. 02:54
 12/21 A kérdező kommentje:
igen.. de nem az utcán hanem a buszon.
2013. dec. 15. 02:56
 13/21 anonim válasza:
0%
akkor valszeg ritkaocsmány vagy, már bocs.
2013. dec. 15. 03:01
 14/21 A kérdező kommentje:
ha te mondod g.
2013. dec. 15. 03:02
 15/21 anonim válasza:
100%
Sokan nem is tudják, hogy mit kell csinálni.
2013. dec. 15. 03:26
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, ha ez történt veled. :(

De érdemes elolvasnod a következő cikket. A múltkor volt az az eset, talán emlékszel, hogy egy öngyilkosjelölt kiugrott az ablakból a Rákóczi út közepére, és ott sem mert senki odamenni hozzá egyetlen ember kivételével, pedig még mindig haldoklott. Azt utána szociológusok és pszichológusok elemezték hosszasan, miért reagálnak az emberek ilyen helyzetekben így:

[link]

2013. dec. 15. 07:40
 17/21 anonim ***** válasza:
De ugye most jól vagy? Nincs semmi bajod?
2013. dec. 15. 11:09
 18/21 anonim válasza:
Elesik , vagy összeesik ? Mert ha összeesik és te nem vagy képezve elsősegélyben akkor jobb ha távol tartod magad.
2013. dec. 18. 02:27
 19/21 anonim ***** válasza:
AZ én kérdésem, te szoktál segíteni? Mert én igen! Nekem se segített senki, egy időben többször is összeestem, de csak elmentek mellettem. Ilyen a világ? Mi az, hogy a világ? A világot mi csináljuk, hogy milyen legyen! Meg hogy jobb, ha hagyjuk, ha nem vagyunk kiképezve! Nem baleset történt, hogy félni kell egy esetleges csigolyatöréstől. Azért megpróbálni lehet, mondjuk felállítani, leültetni, ha meg komolyabb probléma van, akkor telefonon hívni a mentőket, de ez hogy derül ki, ha csak ránéznek? Nem a világ ilyen, hanem ti, kedves embertársaim. Gondolkoztam, ne tegyem-e zárójelbe.
2013. dec. 20. 15:45
 20/21 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem ezt tapasztalom.

Nemrég elestem biciklivel a csúszós úton és minimum 3-an jöttek oda azonnal hozzám, hogy segítsenek.:)

16/L

2013. dec. 20. 17:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!