Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek fiús lány vagyok?

Szerintetek fiús lány vagyok?

Figyelt kérdés
Sosem járok szoknyában , a kedvenc filmjeim a Lego Ninjago ,a Voltron hadtest ,a Hot Whees és a Mutáns vadászok . A Warcraft 2-vel és a Strongholddal játszok .

2013. dec. 14. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak gyerek vagy.
2013. dec. 14. 10:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Ettől még nem leszel fiús lány.
2013. dec. 14. 10:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom úgy igazából mik ezek, de pl. én sem járok szoknyába (nem az én stílusom), rajongok az akciófilmekért és jobban érzem magam fiú társaságban.

Ez a fiús lány fogalom hülyeség. Majd ha a lányokat szereted, akkor gondolkozz el :D

2013. dec. 14. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:

A fiús lány fogalom nem hülyeség, de tökre nem itt kezdődik... A járásod, a mozgáskultúrád, a céljaid (karrierista agresszív b...rom), a finom, nőies dolgok "nem szeretése", és cserébe kemény dolgok "űzése" (valami sport, vagy kemény vitákat utáni hajsza)...

Szóval ennyiből még tökre lehetsz vonzó KISlány...

2013. dec. 14. 13:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Dugnálak
2013. dec. 15. 09:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Én sem járok szoknyában, farmerben vagy cicagatyában is lehetsz lányos lány. :D

Ezeket a filmeket nem ismerem.

2013. dec. 16. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!