Fiús lány vagyok! Nagy baj?
ilyen a személyiséged, ha neked ez tetszik ne változz meg mások kérésére
majd egyszer meg fog tetszeni a sminkelés stb. akkor majd változol magadtól
amíg téged nem zavar, addig nem baj
ajaj:)
Dehogy baj szerintem,amúgy mennyi idős vagy?!
Én évekig fiús csaj voltam,utáltam a csili vilit,a rózsaszínt,nem próbálgattam ruhákat Árkádba/ Plázába órákon át stb! Na meg PS2-tem állandóan!
Fiúk között nőttem fel, na meg srácokkal előbb kijöttem mint lányokkal,na meg a menésem viselkedésem is fiús volt!Mellette azért sminkeltem magam!
Barátom,kapcsink elején meg is jegyezte h fiúsan megyek :D Vagyis csak mentem,mert mióta vele vagyok,leszoktam erről!Viszont mai napig nem töltők órák hosszat Plázákba/ Árkádba,nem próbálok fel csomó ruhát!Konkrét céllal megyek be vásárolni!Na meg hiába hordok Nőies ruhákat,szépen felöltözöm stb!Viszont nem vagyok olyan aki él hal a magassarkúkért,mert oké tetszenek menni nem tudok benne,tornacipőbe, topánkába,sportcipőbe sokkal jobban érzem magam,meg nincs műkörmöm,nem rinyálok ha véletlenül letörik,meg szoknyát nem hordok,max miniruhát barátom miatt,de inkább nacis vagyok! Ne törődj vele, hogy barátnőd mit mond.Lényeg h neked kell jól érezned a bőrödbe nem neki!
Én ezeket a kérdéseket tényleg nem értem.
Az isten szerelmére, te lány, már hogy lenne baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!