Szerintetek cuki, vagy ciki, ha egy lány egy kicsit ügyetlen, szerencsétlen?
Figyelt kérdés
2013. dec. 12. 22:02
11/14 anonim válasza:
Hát, ha nem buta, csak kis ügyetlen akkor az ideig óráig cuki, de hosszú távon már kifejezetten idegesítő.
12/14 anonim válasza:
Elmondok egy nagy titkot! Hosszú távon minden nő idegesítő ...
13/14 anonim válasza:
Nálam anno szerették,kifejezetten ez volt az egyik tulajdonságom,amivel pasit fogtam.Az én fiúim azt mondták,hogy jó kedvre derítem őket.
A barátnőm meg mindig mondta,hogy ez miért nem idegesíti fel a fiúkat,miért szeretik?
De persze nyilván van egy mérték,meg,hogy mikor,hol,hogy vagy ügyetlen,mert vannak helyzetek mikor ciki.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)) Egyébként nem kell olyan szörnyûre gondolni, nem vagyok olyan ügyetlen, csak néha bénázok egy sort, de nem para. :D
2013. dec. 13. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!