Reggel vagy este szoktál fürdeni?
Figyelt kérdés
Én csak úgy fekszem le, ha megfürödtem és totál tiszta vagyok, másrészt meg ezért nem fogok reggel fél órával előbb felkelnni2013. dec. 11. 22:54
12/16 anonim válasza:
Mindig este, max. 200-ból 1 alkalommal délelőtt.
13/16 anonim válasza:
Amikor kedvem tartja! Nem tartom túlzottam fontosnak a fürdést! Ha éppen nincs más elfoglaltságom, akkor elmegyek tusolni, de csak azért mert hogy "tisztaság"(amikor egész nap itthon voltam, és nem csináltam semmi) azért nem megyek el!
14/16 A kérdező kommentje:
tusolást, fürdést egy kalap alá vettem
2013. dec. 23. 18:31
15/16 A kérdező kommentje:
ja, jó neked, hogy tiszta maradt akkor is, ha otthon ülsz egy nap..Hát én sem a sártól szoktam "koszos" lenni, szóval érted, az emberi szervezet termel bizonyos dolgokat, izzadsz, nemiszervek tisztán tartása... na mindegy...
2013. dec. 23. 18:33
16/16 anonim válasza:
Este szoktam, rohamot is kapnék ha fürdés nélkül kéne pizsit húznom és befeküdni az ágyamba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!