Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek ha az exem?

Mit tegyek ha az exem?

Figyelt kérdés
van a volt barátom.én nagyon szeretem és nagyon kikészűltem már mert nagyon bunkón beszél velem és csak húzza sokszór az agyamat..teljesen össze tőrtem már miatta és már nem tudom hogy mit csináljak mert már idegileg kikészűltem..sokszór a halált tartottam már az egyetlen mególdásnak..mikor meglátom feledhetetlen érzés..és mindig rá gondolok mindig az eszembe van és bele remege már az idegbe..:( nagyon szeretem és egyszerűen már nem tudok mihez kezdeni..nem tudok rajta tovább lépni mert amit érzek iránta az mindennél erősebb!
2013. dec. 11. 17:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Azért csinálja ezt veled, mert megteheti. Tulságosan kimutathatod neki az érzéseidet, és elmérte melletted a farkát!

Légy határozottabb és fogd jobban magadat vissza, és egy darabig ne is találkozz vele, ha szeret megkeres,ha nem akkor azért beszél igy veled.

2013. dec. 11. 17:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, 15?
2013. dec. 11. 17:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért csinálja ezt veled,mert hagyod.Kicsit higgadj le,és gondolj bele,mennyivel nyugodtabb lehetnél,ha több tartás,önbecsülés,büszkeség volna benned!Fogd vissza magad,ne mutasd ki neki az érzéseidet,és hagyd elmenni.Ennél többet és jobbat nem tehetsz.A legjobb bosszú,ha boldognak lát,szóval próbálj megnyugodni,és nélküle is jól érezni magad.Így csak saját magadat teszed tönkre,miközben az exed meg sem érdemli mindezt az idegeskedést.
2013. dec. 11. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!