Hogy változhat így meg valaki? (Miley Cyrus)
Figyelt kérdés
itt még kislány és tündéri:
itt még mindig normális, pedig már nem kislány:
és ami most lett belőle, polgárpukkasztó és gusztustalan:
mai napig szép lány, de nem hiszem hogy a sok Hannah Montana rajongó erre kíváncsi...
Nektek, mi a véleményetek erről? vagy csak nekem gáz ezt látni (tudom ha nem tetszik ne nézzek oda...)
amúgy 28 éves nő vagyok egy pici gyerekkel aki amugy szereti Hannah számait, de ezeket nem mutathatom meg neki...
2013. dec. 7. 10:43
11/12 anonim válasza:
Nekem tetszik az új Miley is.
Nem maradhat örökké kislány. Ez a sz*r abban, ha valaki gyerekként híressé válik, hogy aztán azt várják tőle, hogy 20+ évesen is ugyanaz a kislány, kisfiú legyen. Nem lehet és kész.
12/12 anonim válasza:
Valószínűleg miley belül mindig is ilyen volt, csak eddig belekényszerítették egy kislányos szerepbe, de mostmár azt csinál, amit akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!