Hogy változhat így meg valaki? (Miley Cyrus)
itt még kislány és tündéri:
itt még mindig normális, pedig már nem kislány:
és ami most lett belőle, polgárpukkasztó és gusztustalan:
mai napig szép lány, de nem hiszem hogy a sok Hannah Montana rajongó erre kíváncsi...
Nektek, mi a véleményetek erről? vagy csak nekem gáz ezt látni (tudom ha nem tetszik ne nézzek oda...)
amúgy 28 éves nő vagyok egy pici gyerekkel aki amugy szereti Hannah számait, de ezeket nem mutathatom meg neki...
Erre kapja a pénzt, addig tud megélni, amíg eladható, ha ez kell hozzá, akkor ezt csinálja.
A részletekbe nyilván nem látok bele, de így kívülállóként ez a véleményem.
Ne aggódj,engem is elborzaszt.
Teljesen kiábrándultam Belőle.
Mint a legtöbb pillanatember (alias sztár), Miley Cyrus sem a tehetségével futott be, hanem azzal, hogy a Disney felfuttatta.
A sorozat 3 éve fejeződött be, a többi gyerekszereplőről mit tudunk.
Lily (Emily Osment) tévésorozatokban és tévéfilmekben szerepel, melyek világhírnevet nem hoznak számára. [link]
Jackson (Jason Earles) és Oliver (Mitchel Musson) addig jutott, hogy a Disney egy-egy újabb sorozatában kapott szerepet.
Rico-nak (Moises Arias) összejött egy filmszerep [link]
Ha megnézed, láthatod, hogy Miley Cyrus az egyetlen, akiről ma is hallasz Magyarországon, a többiek - talán Moises Arias nem - nemzetközi szinten eltűntek a süllyesztőben.
Ez a hátránya komoly tehetség néküli emberek mesterséges felfuttatásának. Ilyen volt annak idején Britney Spears is. Már amikor nemzetközi hírnévre tett szert 1 évig arról szólt minden, hogy szűz, hogy megnagyobbíttatta a melleit stb. Utána drogügyei voltak, kopaszra borotválta a fejét stb.
De nem kell ilyen messzire menni, itt volt a 2007-es Csillag születik! győztes Utasi Árpi, akiről negyedévente jelenik meg cikk, hogy milyen szegényes körülmények között él.
már leírták a lényeget, még esetleg annyit tennék hozzá, hogy valószínűleg az angyali, bájos kis hölgy szerep is erőltetett volt.
Ő maga nem változott, az se volt igaz és ez sem igaz.
Csak egy termék, amit most megváltoztattak, ezért néhányan nem veszik majd, de sokak meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!