Szerintetek is baj ha valaki nem jár suliba és nem is dolgozik, ezért későn fekszik le és későn kel fel?
Én is totál ebben a helyzetben vagyok. Most is inkább netezek minthogy aludnék :) még egy filmet is meg akarok ma nézni..
emiatt későn is kelek. De nekem senkim sincs aki lecseszne a kései kelés miatt. Ettől függetlenül utálom, hogy nincs mit tennem egész nap. Sok mindent szeretnék, de mindig csak halogatom a dolgokat míg végül semmi nem lesz belőlük..
Olyan munkahelyre nem vesznek fel ahova szívesen járnék, alja meló meg kell a bajnak..
egy a baj, ne minket akarj meggyőzni, hanem a szüleidet, akinek elég baj, h későn kellsz, állandóan otthon vagy, és nem dolgozol...nem hiszem, h nincs takarító, vagy mosogató, vagy árufeltöltő munka ahová lehetne jelentkezni, és szinte azonnal kezdeni, mert tele a net és az újság is ilyen hirdetésekkel, no de aki nem akar dolgozni, csak egész nap az irodában akarja mereszteni a hátsóját, annak lehet rossz érzés ha szüleit ez zavarja h későn kell, és csak netezik, nem csinál semmit.
a sült galamb nem fog a szádba repülni, magától, azt meg kell fogni, megpucolni, megsütni, és utána élvezheted az izét:)
"de ha meghallják hogy vidéki vok"
Hát ha állásinterjún is "vokolsz", akkor ne csodálkozz, ha elhajtanak. Ez a "vok" inkább ugatás, mint beszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!