Utálhatnak azért, mert jól tanulok és csendes vagyok?
Egész általánosban utáltak az osztálytársaim, mondjuk abban én is hibás voltam, de most 9.-be járok és itt is utálnak.
Csak az a vicc, hogy nem tudom, mi is a bajuk. Mert tanultam a hibáimból, általánosban azért utálhattak, mert akkoriban ilyen kibeszélős voltam és mondtam dolgokat az emberek háta mögött, de erről már leszoktam és nem szoktam senkit se szapulni a háta mögött. Meg úgy egyébként se vagyok olyan feltűnő, sőt, elég csendes vagyok, és viszonylag jó tanuló is. És van két gyerek az osztályban, akik másodjára járják a 9.-et, mindketten pont a mi osztályunkba kerültek...hurrá...és az egyikük egy fiú, és úgy vettem észre, leginkább ő fordítja ellenem a többieket. Azzal kezdődött az egész, hogy év elején beszélgettem egy fiúval az osztályból, meg néha hülyültünk együtt, meg ilyenek, a bukott gyerek meg elterjesztette, hogy én szerelmes vagyok a fiúba, akivel beszéltem néha, és ezzel csesztettek minket hetekig. Miután ez véget ért, már nem is konkrét dolog miatt, hanem csak úgy cseszegettek. Egyszer pl. a bukott gyerek azért cseszegetett egész nap, mert német óra volt, kicsengettem, még a fél németes csoport bent volt kb. a teremben, a gyerek meg külön nekem odaszólt, hogy -Mi van, b.z_dmeg, nem törölnéd le a táblát? Mintha az én dolgom lenne, hogy minden óra után letöröljem a táblát...nem is én voltam akkor a hetes...Meg szokott olyat is, hogy jön velem szemben, mondja nekem ilyen kis mézesmázos hangon, hogy -Sziaaaaa!!!:))) én meg mondom neki, hogy szia és elkezd röhögni, meg úristenezni, hogy úristen, azt mondtam neki, hogy szia. Tehát tiszta fogyatékos a gyerek.
ÉS ilyen dolgok miatt cseszeget, meg amikor órán kikapjuk a dolgozatokat és mondja a tanár az én nevemet, már akkor felhördülnek...
Miért csinálják ezt? Ezek miatt képesek kiutálni, hogy csendes vagyok és jól tanulok?
Össze kell jönni valami normálisabb csávóval az osztályból, aztán onnan majd ez az ő problémája is lesz.
Csak olyant keressél, aki képes elverni ezt a bukottmajmot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!