Ez betegség vagy csak szimplán ez vagyok én?
Kedves első, voltam olyan "marha" és végig olvastam a "litániát". egyébként nem olyan hosszú, ha nem szeretsz olvasni ne olvas..ennyi.
szoval kérdező, ismerős a helyzeted, hasonlóképpen voltam én is, sok idő kellett még leküzdöttem, de sikerült. nem kellett szakember segítsége sem.
Ha van egy ilyen aranyos párod aki segít, próbálj meg vele elmenni szórakozni, így a sok rossz emlék a suliból (ami a közösségben való megnyilvánulásra vonatkozik) előbb utóbb kicserélődik jó emlékekre.
Nekem is vannak gátlásaim, de ezeknél messze gyengébbek. Te egyenesen szorongsz.
" nem tudom kontrollálni mert elvörösödök,remegek,a szivem ki akar ugrani,néha csukladozva beszélek "
Nálam teljesen ugyan ez a helyzet, de csak telefonáláskor. Élőben normális vagyok, de rettegek a telefonálástól. El tudom képzelni, milyen lehet ez egyfolytában.
Ne hallgass rám, de én a helyedben (mivel nincs pénzem pszichológusra) egészen biztos, hogy alkohollal próbálnám oldani a feszültséget. Ez viszont alkoholizmushoz vezet, ami a vég felé tartó csúszós lejtő... Talán a "teher alatt nő a pálma" elvén keresd az olyan helyzeteket, amiktől rettegsz, és talán a megszokás egyre oldottabbá tesz majd.
Íme egy nagyon jó példa arra, hogy egy lány lehet akármilyen, akkor is lesz párja.
Ezzel szemben egy ugyanilyen fiú eláshatja magát!
Hiába jár a lányok szája, nincs egyenlőség. Nem magamról van szó!
Nem érted. Annak ellenére, hogy te ilyen vagy, mégis vannak lehetőségeid. Az a srác is megakart ismerni és veled volt 1 hónapig. Most is van egy 3 éves párkapcsolatod.
Egy ugyanilyen fiúnak soha nem lesz senkije! Még csak lehetőséget sem fog kapni egy lánytól se.
Így már tiszta, miről vakerálok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!