Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyi irigy nő?

Miért van ennyi irigy nő?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy rengeteg irigy nő van. Nem tudom mi a bajuk, de biztos őket nem jegyezték el, nem vették még feleségül vagy talán elégedetlenek saját magukkal, de az biztos, hogy nem boldogok.

Ha egy lány szép és igényes ruhát linkel, akkor azt leszólják, hogy milyen ronda és azokat akik azt írják, hogy szép ruha, azokat rögtön lepontozzák. Aki meg azt írja, hogy nem tetszik vagy ronda azokat rögtön felpontozzák. Tudom, hogy ízlések és pofonok, de szerintem vannak olyan emberek, akik azért lépnek fel ide, hogy lepontozzanak mindenkit, mert esetleg az ő életük nem jó, mert boldogtalanok és ezen kell magukat kiélni.

Mi a véleményetek? Sajnos,tudom, hogy ez a mai világban már mindennapos....

2013. nov. 28. 12:15
1 2
 1/12 anonim válasza:
92%
Igen. Természetesen csak azért írhatja valaki, hogy csúnya a ruha, mert irigy és őt nem jegyezték el. Sőt, minden nő csakis arra vágyhat, hogy eljegyezzék, ez kell legyen a fő életcélja, ha ez megvan, hátra lehet dőlni.
2013. nov. 28. 12:18
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
??? Ez komoly kérdés? Szóval, ha nem tetszik más menyasszonyi ruhája, vagy jegygyűrűje (mert nekem ezen az oldalon még nem nagyon volt olyan, ami tetszett), akkor irigy vagyok, mert engem nem vettek feleségül? Csak ez lehet az oka, hogy nem tetszik? :DD
2013. nov. 28. 12:22
 3/12 A kérdező kommentje:

Jó, persze nem csak ez lehet az oka. :) nem ítélkezés a célom, csak érdekel, hogy ez hogy van...

csak aki azt írja, hogy neki tetszik, azt miért pontozzák le? Attól még a kérdezőnek hasznos, ha neki nem is, de nem ia az a lényeg, hogy neki legyen hasznos, hanem annak aki kiírta a kérdést. :D

2013. nov. 28. 12:24
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Figyelj, most ez olyan, ha pl. megkérdezik, hogy hogy hívják a gyereked, vagy csak, hogy mi a kedvenc neved, ott is lepontoznak. Szerintem ez nem irigység, szimpla unaloműzés, vagy nem tudom.
2013. nov. 28. 12:26
 5/12 anonim ***** válasza:
96%

Mert bár az oldal szabályzatában ott van, hogy "ne érzelmi vélemény, hanem csak a hasznosság alapján pontozzuk a válaszokat", sokan a válasz gomb helyett használják a pontozást is.

"nekem nem tetszik" - írja valaki, mire a másik simán rányom egy hasznosat, ha ő is úgy gondolja, mert lusta beírni huszadjára is ugyanazt.

2013. nov. 28. 12:29
 6/12 anonim válasza:
13%
Eltakarítottam szinte az összes nőt magam körül, kb 2 igaz barátnőm van, sok retekkel voltam körülvéve korábban, be is fürödtem velük.
2013. nov. 28. 12:34
 7/12 anonim válasza:
Túl nagy feneket kerítenek a pontozásnak szerintem.Nem lehet senki véleményét megváltoztatni azzal,ha 20%-ot kap és akkor sem lesz valaki okosabb,ha 100%-ot.Ha úgy gondolod hasznos a véleményed,akkor válaszolj,ezzel megteszed azt,amire a kérdező kért.Hogy ez másoknak tetszik-e vagy sem,szerintem lényegtelen.Te így látod a dolgokat és ennek hangot is adsz.Azon filózni,hogy vajon ki és miért pontozott le,butaság.Neki nem tetszett a véleményed,ez van,nem érthet veled mindenki egyet.De nem ezen múlik sem az ízlésed,sem a világnézeted.Nem kell hiúsági kérdést csinálni a pontozásból.
2013. nov. 28. 12:43
 8/12 anonim ***** válasza:

Nincs túl sok összefüggés abban, amit te magyarázol az irigység okául.

Ha itt felteszel egy kérdést idegeneknek, akkor mindenki a saját véleményét fogja leírni. Maximum akkor ferdít, ha mindenképp azt szeretné, hogy felpontozzák. De aki tudja, hogy semmi jelentősége az itteni pontoknak, még csak dícséretet sem ad senki érte..., az inkább leírja az őszinte véleményt, mert ez viszont valóban hasznos lehet.

Ha a közeli ismerőseidet, barátnőidet kérdeznéd, akkor bizonyára nem kapnál valós véleményeket, mert a képedbe hazudnának, nem mernék azt mondani, hogy ez a xyz ruha nem ronda, senkinek nem előnyös, neked főleg nem. Ők azt mondanák neked, hogy de jó az, jól áll, szép vagy, hogy nehogy megsértődj.

Ezzel te is tisztában lehetsz, ha inkább itt kérdezel idegeneket. Vagy nincsenek ismerőseid, akik tanácsot adnának.

Viszont ha itt kérdezel, el kell fogadnod, hogy a többség a valódi véleményét írja majd meg. Trollokról most ne beszéljünk, azt ki tudja szűrni mindenki.

És ha a többségnek nem tetszik, akkor el kellene gondolkodnod, hogy talán jobb lenne rájuk hallgatni.

De úgy tűnik te ragaszkodsz valamihez, ami neked tetszik, és mindenképp megerősítést vársz. És mivel nem kapod meg itt (itt sem), így legegyszerűbb irigynek titulálni olyan embereket, akiket nem is ismersz. Elég gyerekes dolog, nem gondolod?

Ne linkelj, ne kérdezz, és senki nem fog leszólni. Keress magadnak nyalizós unatkozó barátnőket, és ők majd megerősítenek mindenben.

Az meg főleg röhej, hogy azokat tartod irigynek, akiket nem jegyeztek el, nem vettek feleségül. Egy okos nő nem attól lesz elégedett és boldog, hogy lezavar egy eljegyzést vagy esküvőt... Akiket kielégít annyi, hogy megvolt a "nagy nap", tele a fotóalbum, az elég szánalmas, de mindenképpen vicces, amikor azért sír, mert nem tudja, hogy elváljon-e vagy sem, mert mi van, ha utána nem talál mást, főleg 1-2 gyerekkel szinglianyukaként. Sajnos az elkapkodott, a külvilágnak eljátszott házasságok így végződnek, ez a mai világban más mindennapos... :)

2013. nov. 28. 12:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Sokszor a pontozást tetszés, vagy nemtetszés kifejezésére használják. Vagy annyira csúnyának találják a ruhát, hogy úgy érzik, nem lehet hasznos válasz az, amiben szépnek titulálják.

Sőt, szerintem olyan is van, hogy valaki belép egy kérdésbe és mindenkit lepontoz. Itt sokféle ember van, olyan is, aki poénból pontoz, vagy tesz fel egy-egy kérdést.

Egyáltalán nem biztos, hogy ennek az irigység az oka.

Képzeld, nekem olyan is volt, hogy egy kérdésre jött vagy tíz válasz, mind ugyanazt a véleményt írtuk, erre mindenki válasza 100%-os lett, az enyém meg huszonvalahány. :D Nem mentem a falnak miatta. :D Az ég szerelmére, ezek csak pontok egy anonim internetes oldalon! :)

2013. nov. 28. 12:52
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha én irigy vagyok, mert nem teszik egy ruha, akkor az meg hülye, aki vadidegenek véleménye alapján vesz meg egy rongyot, nem?
2013. nov. 28. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!