13 éves vagyok 158-160 cm . Kb felnőtt koromra hány cm leszek? Esetleg bele kezdhetnék majd a modellkedésbe?
Számold ki, az egyetemes "felnőtt koromba hány éves leszek" megoldóképlettel:
Mostani magasságod szorozva pí fele osztva az ezerkettes zsiguli zárásszögével, az imént feltett hülye kérdésed gyökével mindennek vedd a móduszát, és kijön hogy modell leszel felnőtt korodba, és hogy lehetsz-e centiméter.
Függ ez attól, hogy szüleid, nagyszüleid milyen magasak. 20 éves korig is nőhet valaki.
Én 152 cm vagyok már 3-4 éve :D
Amúgy vannak alacsony modellek is :) szóval még ha ennyi is maradsz, de a többi dolog megfelel, nem lehet gond. Csak nem kifutóra teremtettek, de annyi baj legyen :D
Általában a gyerek a szülei középmagasságától egy kicsit magasabb (középmagasság: a két magasságot összeadod, majd elosztod kettővel)
nálunk ez úgy jött össze, hogy szüleim egyforma magasak, és én 10 cm-rel vagyok tőlük magasabb. Vannak esetek, hogy többel lesz magasabb. Én 13 éves korom után még 15 cm-t nőttem, neked is van még rá esélyed, de max olyan 16 éves korodig fogsz nőni, mert lányok csak addig nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!