Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azért keresem felnőtt férfiak...

Azért keresem felnőtt férfiak társaságát párkapcsolati ügyben, hogy legyen kire fenéznem?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, és mindig is az idősebb pasik vonzottak. Normál családban élek, de apával nem nagyon van meg a közös hang. Nincs titkolózás, de a viszony nem túl bensőséges. És egyre inkább az jár a fejembe, hogy azért érdekelnek a nálam 10-20 évvel idősebb (amúgy fiatalosak és lazák) pasik, mert rájuk felnézhetek? Ha már a sajátomra nem tudok úgy tiszta szívből.. Nem gondolnám apakomplexusnak, mert olvasgattam róla, de talán mégis az..?!
2013. szept. 28. 13:49
 1/4 anonim válasza:
100%
Szerintem azért mert egy érett férfi oldalán jobban biztonságban érzi magát az ember mint egy fiatal pl 22 éves férfi aki még javában jön-megy-halad mint a távirat.Nincs ebben semmi rossz.Talán Te is érettebb vagy a korodnál.
2013. szept. 28. 13:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen. Nyílván. Azt magyarázzátok már meg nekem, hogy hogyan lehet a nők kb. 80%-a érettebb a koránál.

Ugyanis a legtöbb nő idősebb pasira vágyik. Elég megkérdezni a körülötted élő nőket, vagy itt körbenézni a kérdések között.

Kérdező: Szerintem is apakomplexusról van szó. Ha gyanakszol rá, akkor igen nagy az esélye annak, hogy jól "diagnosztizáltad" magad.

2013. szept. 28. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:
A kérdésre a választ nem itt fogod megtalálni. Valószínű ezt csak magadban fogod megtalálni a választ.
2013. okt. 1. 02:32
 4/4 anonim ***** válasza:
mert egy 30as krapek úgy megrak,hogy ketté áll a füled utána,és már beszéli nagyjából a nők nyelvét is,míg a korodbéli pasik még gyerekek a legtöbb esetben.
2013. okt. 12. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!