Ízlésficamos vagyok humor terén?
Értem, és szeretem is Hofit. Amúgy, nem, mondom, én nem szoktam alapjában véve vicceskedni, szóval ilyenek, hogy fingópárnát rakok valaki alá, vagy mondom neki hogy 66 fele 33 nyald a seggem télen nyáron, ilyen nem szokott lenni. :D
Hallgatni jobban szeretem, mint űzni. Pontosítva, hallgatni több időm, és energiám van, mint létrehozni. Persze, ha úgy hozza ki a szó, néha én is elejtek egy-kettő dolgot, de ilyen ritkán van, ugyanis általában szűkszavú vagyok. Elég széles amúgy a spektrumom, ha olyan a kedvem, akkor a puruttya szintű dolgok is elszórakoztatnak, bár abból van ami durva nekem. :D
A gatyaletolós sebestyén-vadon ripacskodás a tévéműsorok legalja! Pedig Balázs valamikor intelligens volt a kibeszélő showjában. A többi viccesnek szánt műsort - Fábry, Showder Klub, Szálka stb. - nyugodtan feliratozhatnák magyarázó kommentekkel, hogy megtudjam, min nevet a közönség.
A legjobb humor, az ismerősökkel, az életben naponta kialakuló helyzethumor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!