Miért van egyeseknek olyanjuk, hogy viccelődnek vele, megszivatják, és dühből megveri a másikat, leköpi, megalázza? Mint a videóban itt.
http://www.youtube.com/watch?v=X0Qz400t-_I
Arról szól a vidi, hogy viccből elkérik kölcsön a telefonját a srácnak, és elrohannak vele, mintha ellopnák.
De vissza fordulnak, és magyarázkodik, hogy csak egy vicc volt. És a gyerek mit csinál miután vissza kapta a telefonját? Pofán veri!
És már annyiszor láttam hasonlót.
Nem hogy röhögnének egyet, vagy mondanák, hogy rohadj meg, nem!
Leköpték az illetőt, megütötték mint itt is, vagy rádobtak valami ami a kezüben volt.
Mégis miért nincs ezekben az emberekben 1 kis humor?
És miért agresszíó van bennük?
És az ilyenek csak a gyengébbekkel mernek kikezdeni nem?
Fogadjunk, ha a srác 2 méter izom lett volna, nem mert volna felé nyúlni ugye?
Nem vagy tisztában azzal, hogy milyen megviccelni valakit. Ha valaki valami nagyon vicces szituációt idéz elő egy idegen előtt, és az elröhögi magát, az jópofa. Ha valaki elveszi másnak a nem kis értékű magántulajdonát és elrohan vele, mint egy rabló, az semennyire sem vicces. Főleg, ha még röhögve visszajönne, majd odanyomná a kezembe, akkor én a szart is kivertem volna belőle.
Képzeld már bele magad abba a helyzetbe, hogy egy idegen elveszi tőled azt a telefont, amire a saját fizetésedből gyűjtöttél, tele van olyan dolgokkal, amik pótolhatatlanok és nem mellesleg személyesek... Ez a természetes, hogy valaki ilyenkor nagyon mérges lesz. Főleg, ha vigyorogva visszaadja pár perc múlva, az még vérlázítóbb, mintha csak ellopta volna, kinek kell ilyen megalázás... Úgyhogy teljesen megérdemelte.
Kiváló a humorérzékem, de ez semennyire sem vicces.
Már miért csak a gyengébbekkel merne kikezdeni? Honnan tudod, hogy melyikük a gyengébb? Ha valaki ellen van esélye és kiprovokál egy pofont az ilyen kis paraszt, aki azt hiszi, hogy vicces, akkor meg is kapja.
Azért mert ez nem vicces. A "szivatás" amúgy is egy primitív, gusztustalan dolog, ami csak buta embereknek okoz örömöt.
Egyébként meg örülhet, hogy nem lőtték le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!